Biraz da gülelim!(Günün fıkrası)

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA

OH BEE
Bir gün adamın biri çölde giderken devesini kaybediyor. Adam perişan ve susuz bir biçimde ilerlerken bir galeri görüyor. Galeriye gidiyor içeride bir sürü devenin olduğunu görüyor ve galeri sahibinden kaliteli bir deve istiyor. Deveyi alıp galeriden çıkarken adamın aklına bir şey geliyor ve sahibine dönerek soruyor:
-Bu deve nasıl gider, diyor.
Sahibi cevaplıyor :
-Oh bee deyince gider, diyor.
Alıcı:
-Peki nasıl duruyor, diye soruyor.
Sahibi de.
-Allahım sen beni kurtar deyince duruyor, diyor. Adam deveyi alarak galeriden çıkıyor.
-Oh bee diyerek, yola koyuluyor. Belli bir süre gittikten sonra adam ilerde bir uçurum görüyor ve deveyi nasıl durduracağını unutuyor. Deve tam uçurumun kenarına geldiğinde son anda adam :
-Allahım sen beni kurtar, diyor. Deve zınk diye duruyor. Ve arkasından adam :
-Oh bee, diyor:D

Alıntıdır.Kaynak:

http://www.sitemedya.com/gonca-dergisi.html


 
Bir tanede biz yazalım : Çocuk dedesine yaklaşır ve 'dedeciğim lütfen gözlerini kapatırmısın 'der.Dedesi tabi yavrum ama neden diye sorar .Çocuk olanca masumiyeti ve saflığı ile :Şey annem ; deden gözlerini kapatırsa zengin oluruz yavrum demişti de ondan ..... :)
 
bir fıkrada ben anlatayım çorbada tuzum olsun istedim.:(
mini etekli arkası yırtmaçları düğmeli bir kadın otobüse binmek ister, bir adım atar olmaz ,elini arkaya atar bir düğme çözer olmaz, adım atamıyor, bir düğme daha açar yine olmaz, üçüncü düğmeyi açacakken arkasındaki adam kadını kuçakladığı gibi otobüse bindirir, kadın hiddetle manyakmısım ,,sen benim kocammısınki ? kucağına alıyorsun der, bunun üzerine adam sen benim karımmısın ki iki saattir pantolonumun düğmelerini açmaya çalışıyorsun ;)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst