Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

Çok doğru bütün söylenenlere katılıyorum .teşekkürler
 
Aslında insanlar hakikaten ihtiyacı olan bi konuyu sorduğu ve doğru cevap aldığı zamanda mutlu oluyorlardır ben sayın şef'in ne gibi bi fedakarlık yaptığını okuduğumda şu an hiçbir sorum olmamasına rağmen teşekkür edesim geldi kimse bu fedakarlığı hatta başkası önce vermesin diyipte acele çizip şemayı göndermek için çaba sarfetmez yada öyle bir zorunluluğu yok onun için ben bu çabaları gösteren bilgi paylaşmak için çırpınan tüm arkadaşlarıma SAYGI ile TEŞEKKÜR EDİYORUM.
 
Elinize,emeğinize ve yüreğinize sağlık.. Bütün paylaşım yapan ve başkasının sorunu için kafa yoran çözüm arayan forum arkadaşlarımıza.. Bende bu forumda hakikaten çok şey öğrendim, çok sorunumu çözdüm ve elimden geldiği kadarda yardımcı olmaya çalıştım. Böyle bir forumda yaşıyorsak.., bu soru soranların ve cevap vermek için yarışanların sayesindedir. Herkese çok teşekkür ediyorum.
 
Arkadaşlar forum kirliliğini önlemek için özel mesajla teşekkür edelim.Bu benimde tavsiyem. Geçen sorduğum soruya cevap veren 3 kişiye özel mesajdan teşekkür mesajı gönderip popülatite puanlarına artı verdim sebebinede soruma cevap aldığım için dedim.Bunları sadece o kişi görüyor ve forum kirliliği olmuyor.
 
yakupakgul ' Alıntı:
Merhabalar efendim;

Internette gezerken gozume bir forum sitesi takilmisti.

Bu sitede "tesekkurler kanka" , "baba buyuksun" ,"allah razi olsun" gibi gibi
bilgi paylasimi forum sitesini kirleten icerikleri engellemek ve sadece basit bi tesekkur etmek icin yazilan iceriklerden kurtulmak icin acilan konunun veya makalenin yan tarafinda bir buton vardi.
Buton icindede "Tesekkur et" yaziyordu.
Belki boyle bir buton ile forum kirlenmesi engellenmis olur hemde gereksiz iceriklerden kurtulmus olunur.

Sadece bir oneri, madem boyle bir problemimiz var dusunelim cozelim.
Benim dusuncem siteye tesekkurler butonu eklenmesinden yana.

Sn. BuRçin beyin dedigi gibi puan verme de bir tesekkur bicimi olarak algilanabilir-algilanmaktadirda.

Peki ozaman soyle birsey olsun;
"Tesekkur et" linkine tiklaninca makaleyi yazan veya yorumu yapan arkadasa 1 puan eklensin.
Tabi son karar yonetici arkadaslarin. Konu acilinca bende bir oneride bulunmak istedim.

Umarim guzel fikirler ortaya cikar ve bu sorunu ortadan kaldirmis oluruz.

sn yakupakgul öneriniz iyi bir fikir
dediğiniz gibi olsaydı güzel olurdu çünkü ne zaman baksam biri cevap yazmış diye
biri teşekkür etmiş ve ardından yönetici arkadaşlar müdahale mesajı ile teşekkür mesajını silmiş oluyor ve bu da konu içeriğinde göze hoş gelmeyen bi durum
 
Sn üyeler sanırım konuda yalnış anlaşılan bir durum var;

Şimdi bazılarınız düşünebilir "madem teşekkür edilmesini istiyorsunuz neden teşekkür mesajlarını siliyorsunuz" diye.Sitede öyle üyelerimiz varki belki günlerce uğraştı içinden çıkamadığı bir işin cevabını burdan buldu burdan öğrendiği bilgiler ona güzel paralar kazandırdı.Ama bakıyorsunuzki sorduğu soruya cevap veren üyeye " tamam oldu şöle şöle yaptım iş çözüldü" diye bir cevap vermektense hiç birşey yazmamayı seçmiş.

Peki ona yardımcı olan üyeler ona yardımcı olmak zorundamıki neden yaptığınız yardımlara saygı gösterip "arkadaşım saolasın senın dedıgın gıbı yaptım arıza çözüldü" tarzında cevap verme nezaketini göstermiyen birine yardım edesiniz.

İşte bu konunun ana fikri budur biz öyle üyeler gördükki sorusuna cevap verildikten sonra adam forumdan mesajını siliyolar arkadaşlar.Sırf bunun yüzünden mesajlarınızı yazdığınız zamandan 3 saat sonra mesajınızı düzenliyemiyorsunuz.Hatta geçenlerde bir üye bana teşekkür mesajlarını sidiğim için (-) popülerite vermiş.Ama bizim için farkeden birşey yok bizim görevimiz forumu forum kurallarına göre yönetmek ve forumun yükünü azaltmak.

Ayrıca şunuda belirtmek isterimki silinen mesajlar sadece "eline sağlık - teşekkürler - eywallah - vs." tarzı kısa mesajlardır içinde herhangi bir yorum içeren teşekkür mesajları asla silinmez.

Forum kurallarına uyulmadıkça ve bu tarz kısa teşekkür mesajları yazıldıkça o uyarı yazılarını görmeye ne yazıkki devam edeceksiniz.Eğer o yazılar olmazsa bizde forumu toparlamakta zorlanıyoruz arkadaşlar.

Herkeze iyi çalışmalar.
Saygılarımla...
 
gerçekten bilgi tecrübe sahibi kişlerin burada olduğunu gördüm.omron plc de sn dirican elektrikte fahri yetiş ve daha birçok kimse..işinde uzman kişiler hep burada..
böyle bir ortamı hazırlayan yöneticilere teşekürler
 
yanlız arkadaşlar sözüm her üye için değil üstünüze alınmayın ...!

siteye genelde ödevi olan işte arkadaşlar yazıyı yazar 1 2 gün bakar sonra cevap gelmesse yöneticiler ve üyelerimize sitem yapar ( biz ödev yapmaya mecburmuyuz ?) sonra konunun yeri değiştirildiği zaman yöneticiler tavır yaparki (siteye saygımdan üyelere saygısızlak yapmam )

burası bir paylaşım sitesi insanların takıldığı yerde elimizden geldiğince yardım ederiz ama anlaya

kendi adıma

bir çok üyemize (her ne kadarki şimdi siteye uğramasalarda) oturup devre tasarlayım deneyip siteyle paylaşmışımdır. İnsan bi teşekkür eder siteden tanığım bir üyemizin arızasına bile gitmişim ama neyse...

burda emek harçanıyo zaman ayrılıyo
 
arkadaşlar bende otomasyonda yeni sayılırım biraz üstümede alındım doğrusu haklısınız emek veriyorsunuz kusura bakmayın bundan sonra dikkat ederim gerçi mayıs 20 de askerim ama dönmek nasip olursa yine buralarda olacağım.

para versek öğrenemyiz gerçekten buradan öğrendiklerimizi tekrar paylaşım yapan ustalardan allah razı olsun
 
bence olumlu bir yaklaşım...

böyle bir uygulama olmalı ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,276
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst