Bir CNC daha

Bana step ve spinle önersinde bulunabilecek yokmu arkadaşlar ? ve vakum tezgah ? elimizde güçlü bir kompresör var
 
Kullanabileceğin minimum değer olarak 86hs85 Leadshine Buna göre 6.5 Amp veya 8 Amp sürücü . Arel in1.4 Kwatt spindle si Vakum tablasını da kendin yaparsın.youtube biraz araştır var oralarda vakum tablası örnekleri.
 
Abi allah razı olsun inan istanbula ilk geldiğimde arıyacağm ilk kişi sensin abi makine için 15 bin gibi bi rakam harcamayı düşünüyorum belki 20 de harcıyabilirim yani nakiti bu sefer çok kısmayı düşünmüyorum ama şuan araştırmasını yapıp aklımda bitirince başlıyıcam Tornacı bi abim var bütün malzemeleri alıp dükkanına yıkıcam proje listesiyle veicem o yapıcak ben elektronik kısmı ile ilgilenicem şase dahil 15 000 gibi harcıyabilirm not: şase maliyetim piyasaya göre düşük oluyo metal işleri yapan 2 müşterim var antalya sanayinin en büyükleri.
Emre projende başarılar dilerim
 
EmreAKTAS arkadaşım , madem 20000TL'ye kadar çıkabilirim diyorsun , benim bir tavsiyem olacak bir adım daha atarak servo sistemli yapabilirsin. Projende çelik mil kullanma. ray kullanmanı tavsiye ederim. Y ekseninde tek motormu yoksa çift motormu düşünüyorsun?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,773
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst