Baskı Devre Sorunu

Çok teşekkür ederim kazımuğur bey.

Şimdi ben bu stickeri aldığım zaman kırtasiyeler bununla çıktı alabilir mi ?

Bu şeyi ütüylemi yapıcam ?

Sticker sonrası perhidrol tuz ruhu yine dökülecek mi ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
bakır plaketi bulaşık sungerlerinin yeşil kısmıyla temizleyin. el değdirmeyin temizlediğiniz yere. kuse kagıda baskı alın. baskı kalitesini maksimum secin. ütü ile 3-5 dakika ütüleyin. kagıdın üstünden yollar beliginleşmeye baslayacaktır. kagıdı yapıştımı diye kaldırıp bakmayın. ütü işini bitirdiğiniz gibi plaketi soguk suyun içine atın kagıdıyla beraber. (bu kısım önemli) 3-5 dakika bekletin. kagıt yumusayınca temizleyin.
 
Peki bu kesin sonuç vericekmi birde kuse kağıdını lazer yazıcıyla basılıcak yine bu kırtasiyede varmı son olarakta ütünün dereci ne kadar olucaktır ?
 
ben hep bu sekilde hazırlıyorum pcbleri. sonuc verecektir. lazer yazıcı kullanmalısınız. kuse kagıt olarak dergi sayfalarını kullanabilirsiniz. kırtasiyede kuse kagıt bulamazsınz sanırım.
 
Dergi sayfaları dediniz fakat şunu anlamadım dergi sayfalarının üzerine yazılıar var bunun üzerine mi çıkartıcam ? Yani yazıcalarda pcb'ye geçmez mi ?
 
yazılı kısımlarına hiç denemedim acıkçası. yazısız boş sayfa bulup yapıyorum hep. Ama yazılı kısımlarına da olur diye tahmin ediyorum.
 
Peki teşekkür ediyorum yarın deniyeceğim bunu yardımlarınız için çok teşekkürler.

Buda son sorum sonrası bitti :).

Perhidrol ve tuzruhu nu ne kadar dökmeliyim ?(Yemek kaşığı oranından söylerseniz sevinirim.)
 
2 kere üst üste mesaj yazdığım için kusura bakmayın.

Bu dergi kağıdı yerine bimin falan broşürleri var dergi kağıgıdı gibi onları kullansam olur mu ?
 
2 kere üst üste mesaj yazdığım için kusura bakmayın.

Bu dergi kağıdı yerine bimin falan broşürleri var dergi kağıgıdı gibi onları kullansam olur mu ?
Karisim orani 5 e 1. İster kasikla ister kapakla . Marketten tuz ruhu al onunkapagiyla 5 kapak tuz ruhu 1kapak pehidrol olacak şekilde karisim hazirla. Acil havada yapmaya calis onu solumamaya calis. Kullandigin kagir puzussuz kaygan olmali mürekkebi emmemeli.
 
Laminatör kullanıp verim alabilen var mı? Hangi laminatör makinasını tavsiye edersiniz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,802
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst