böyle bir servo motor var mı?

AhmetNuri

Üye
Katılım
19 Nis 2007
Mesajlar
179
Puanları
1
Yaş
39
Dakikada 10000 devir dönebilen ve motorun bir turunda enkoderden 12000 puls alınabilen 100 w güçünde servo motor var mı?
yada bu özelliklere yakın bir model biliyormusunuz?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
6000 d/dk ile dönen standart servo motorlar var. 10000 d/dk hiç duymadım. Bu değerlerde bir ürün istediğine göre hesaplar yapmış olmalısın. Talep ettiğin ürünü bulamaz isen tahrik edilen sistemin mekanik oranları ile oynayıp ihtiyaç olunan devir sayısını düşürmen gerekebilir.
 
hesapları yaptık. araya kasnak gibi bir aktarma ekipmanı koymak istemiyoruz.
 
akakin' nin verdiği bağlantıda istediğin motor var. İnceledim. İspanyol bir firma. Türkiye temsilcisini bilmiyorum yalnız.
 
Türkiye temsilcisi, Daye Makine. Istanbul Cekmekoy'de ilginc bir yer.

Tel: 216 641 68 84
Ilgili kisi Mehmet Bey'di galiba.
 
Servo sistemler katalog değerlerinin üzerine çıkma ihtimali var. Örneğin katalogtan 6000 devir olarak seçtiğimiz bir motor geldiğinde etiketinde 9000 devire kadar çıkabildiğini okuduk. Katalog değeri olarak istediğin devri bulamazsan bu yolu izleyebilirsin. Tabi sıkıntılarıda olabilir.
 
sorun çözüldü benim ana sorunum devir değil motorun 1 turunda alına puls miktarı idi onu da elektronik ortamda çoklama ile alabildik. delta a serisi 0.1 kw motor kullandık
 
Bunun icin devreye gerek yoktu ki... Enkoder ciktisini, servo surucuden oranlayabilirdin.
Ayni sekilde giris pulse'lari da surucuden oranlanabiliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst