BÖyle bİr cİhaz varmi

alpedar

Üye
Katılım
20 Kas 2007
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar benim bir makinam var makinamda bir motorum var pedala basışımda motor bir devir döndükten sonra duruyo ve makinama 2 tane daha alıcı eklicem yani 24v ile çalısıcak valf eklicem ben dİyorumkİ ben pedala 5 defa basiyim makİna normal ÇaliŞmasini yapsin ama besİncİ basiŞimda valfİmİn bİrİ ÇaliŞsin pedala beŞ defa daha bastiĞimdada ÇaliŞan valf dursun dİĞer valf ÇaliŞsin bu hep bÖyle devam etsİn arkadaŞlar bu sayicida olabİlİr bÖyle bİr cİhaz varmi bulabİlİrmİyİm
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Çift set ayarlı sayıcılırla bu işinizi göreceğinizi düşünüyorum. Birinci set ayarını5 , diğer iknci seti 10 olarak ayarlarsanız sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum..
 
plc s7 200 kullan rahat et istediğini yaparsın

eğer istersen böyle bişey 2500ytl

benle irtibata geçebilirsin
 
akıllı röleler var hatta türk üretimleri bile var. hem çok fonksiyonel hemde ekonomik. makinana daha sonra başka özelliklerde ekliyebilirsin bu rölelerle. gemo diye bir marka işini görür. fiyatı 120-130 ytl civarında.
 
iyi çalışmalar kardeşlerim aşağı yukarı o fiyatlara 220 beslemeli zelio role tak yani 150-200 ytl civarında üzerindende proğram yaz kolay gelsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,879
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst