Automation Studio Builder Problemi

meteen

Üye
Katılım
13 Eki 2009
Mesajlar
36
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaşlar, Forumda daha önce bu konu ile ilgili başlıklar açılmış ama bir çözüm bulunamamış. Ben de interneti bayağı bir aradım, taradım fakat bulamadım.

Bu sorunu çözen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Arkadaşın bir tanesi aşağıdaki yazyla sorunu anlatan bir başlık açmış, benim sorunumda aynı.

"Dostlar programı çok uzun zamandır kullanmaktaydım okul ortamında sorunsuz. Özellikle öğrencilere simülasyon hitap ettiği için oldukça da faydalı. Fakat geçen günlerde özellikle valfleri yeniden yapılandırdığımız Builder kısmında hata vermeye başladı. Silindirleri istediğimiz gibi yapılandırabiliyoruz. Ama, valfleri yapılandırmaya kalkışınca hata oluşmakta. Tamamen yeni bir kurulumda tüm güncellemeleri düzgün bir XP üzerine kurduğumda da aynı hata ile karşılaşmaktayım.
Sorunun .Net versiyonları ile ilgili olduğunu tahmin ediyorum.
Bu sorunla karşılaşıp çözen veya önerisi olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Kolay gelsin."


Bu builder kısmındaki sorunu nasıl çözeceğiz? Önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sorunun sebebi internet explorer dan kaynaklanmakta xp kurup internet explorer 6 da sorunsuz çalışıyor builder internet explorer ını güncellemezsen builderı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. ben internet explorer 6 ile birlikte builderı kullanıyorum.
 
Bazı videolarda Electrotechnical diye bir menu var kütüphane kısmında, burada direk 3 fazlı kontaktör ve üç fazlı beslemeleri alabliyor fakat benim kullandığım sürümde böyle bir menu yok, bunu biliyormusunuz?
 
buda automation studio versiyonuyla alakalı ben çözüm olarak kütüphanemi güncellemem halinde sorunun çözüleceğini düşünmüştüm fakat öyle olmadı 5.6 librarysini açmaya çalıştım 5.0 la automation ı bilgisayardan kaldırmak zorunda kaldım çünkü program her açılışta hata vererek kilitleniyordu. Automation studionun yeni versiyonlarını kurarsan elektroreknik başlığınında geliceğini düşünüyorum ki zaten sadece başlık olarak değil içerik olarakta kütüphaneyi baya zenginleştirmişler ileri versiyonlarda.
 
slm bazı programları calıstırmak istediğimizde virüs programları engel olabiliyor yani calıstırdığımız programın bazı dosyalarını virüs olarak görüyor bu nedenle size önerim virüs programını kapatıp denerseniz çözüm olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,965
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst