Autocad

Katılım
14 Eyl 2007
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar,
Arkadaşlar Autocad i, lisanslı ürünü almak istiyorum, 2008 piyasada satılmıyomuş sanırım, kimden satın alabiliriz, kaç bilgisayara kadar kurulum hakkımız var bu konularda bilgisi olan varsa paylaşırsa makbule geçer...
kolay gelsin...
 
Ayrıca Autocad lt nin ne farkı var LT ne demek bilen varsa paylaşırsa sevinirim....
teşekkürler...
 
kardeş lısanssız al bende outo cat 2009 var 3 d düşünürsen yardım cı olurum
 
iş yeri için kullanıcaksanız LİSANSLI ürün alın başınız ağrımaz.
AutoCAD 2009 Full SLM fiyatı kdv dahil 3.437,34 EURO - 7.562,15 TL
 
autocad lt benım bıldıgım sadece 2 boyut cızım yapabılıyorsun.
ayrıca lısanssız urunden cıktı alırken sayfa kenarlarına lısanssız olduguna daır ısaret atıyor program.( cozumude dwg dosyasının formatını cevırıp tekrar acmayla sılınıyor yazı )
 
!!!!!!!!!! ACİLLLLLL !!!!!!!!!!


Arkadaşlar acil bir durum söz konusu yardımlarınızı bekliyorum; çizmem gereken projeler var. Bilgisayarıma format atıp windows 7 yüklemiştim. Autocad 2007 proğramımı kurduğumda proğramı çalıştırmadı. Windowsun bu sürümüyle uyumsuzluk problemi var falan diye uyarı verdi. Gerçekten böyle bir uyumsuzluk problemi mi var? Vista kullanırken sorun yoktu. Autocad'in hangi sürümü windows 7 ile çalışır, bana çok mantıklı da gelmedi gerçi. Acele kurup çalıştırmam lazım lütfen yardımcı olun !!!!!!!!!!!!
 
Geçtiğimiz günlerde Windows7 yüklü bir bilgisayara Autocad electrical 2010 kurmuştum. ardından başka bir Windows7 yüklü bir bilgisayarda Autocad 2011 kullanmıştım. bu sürümleri temin edebilirsen sorunsuz çalışacaklardır.
 
Program ile işletim sisteminiz arasında problem olacağını sanmam, ben bir kaç makinada win 7 üzerinde kullanıyorum. Uyumluluk sorunu ile ilgili arama yapabilirsiniz yine de.
 
üstat slm..
bana autocad electrical gerekiyor bunu nerden temın edebilirim
lisans fiatları hakkında bilgin varmı..
lisansız olsa sorun cıkıyormu bana bilgi vere bilirmisin..
kolay gelsın
 
win 32 mi kullanıyorsunuz Windows7 yi yoksa 64 mü ?
Kurduğunuz Autocad sanırım 32 bit ve Windowsunuz 64 bit, uyumluluk programını çalıştırın gerçi benim bilgisayarımda kabul etmemişti, 64 bit Autocad indirmek zorunda kalmıştım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,534
Mesajlar
918,350
Kullanıcılar
450,531
Son üye
yasinnak
Geri
Üst