AURA 18,000 BTÜ KLİMA ÇALIŞMIYOR

baba-21

Üye
Katılım
1 Ağu 2009
Mesajlar
53
Puanları
1
SLM ARKADAŞLAR
:confused:KLİMA 18,000 BTÜ LÜK Bİ KLİMA DIŞ FAN ÇALIŞIYOR İÇ FAN ÇALIŞIYOR VENTİLDEN ÇIT SESİ GELİYOR ÖN PANELDE 21 VE 30 LEDLERİ YANIYOR KOMPERESÖR DEVREYE GİRMİYOR 1 SENEDEN FAZLADIR KLİMA ÇALIŞMADI GAZ EKSİKTİ KALIN BORUDAN GAZ İLAVESİ YAPTIM DEĞER OKUYAMADIM NE YAPMAM GEREKİYOR YARDIMI QLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER:confused:
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Büyük ölçüde bigim yetmeden de olsa öneri vermek isterim;
Kondanstörü kontrol et istersen.....
Yada fazların yerlerini bi değiştir olmazsa.....
 
Büyük ölçüde bigim yetmeden de olsa öneri vermek isterim;
Kondanstörü kontrol et istersen.....
Yada fazların yerlerini bi değiştir olmazsa.....

kondansatörü yeni değiştim 50 mf faz değişimi nasıl olacak cihaz monofaz
 
ismail krc arkadaşım yardımların için tşk ler bazen bizde bi yerlerde takılıyoruz sorma gereksinimi duyuyoruz haklısın 48,000 btü salon tiplerinde dediğin doğru fazlar değiştimi düzeliyor arıza kodunu tam hatırlamıyorum e6 olması lazım yanlış değilsem R S T fazlarından herhangi 2 tanesini değişiminde arıza düzelip kompresör çalışıyor başıma geldi ordan hatırladım
 
selam arkadasım ölcü aletin varsa eger su islemi yap klimayı sogutmada yada ısıtmada calıstır 3. dakika sonra dıs ünüte calısması gerekiyor dıs ünüte kılemens baglantı bölümünü ac orda 1.nötür 2. komprosör 3.fan motoru 4. dört yollu valf ucudur nötürler ortak baglıdır 1.2.3.4 nolu uclara karttan elektrikleri gelir dıs ünüte fanı calısıyor demistin ozaman ölcü aletinle 1n.ucuyla 2. nolu bölümün enerjisini ölc 220 gelmesi gerekiyoreger burda enerji yoksa ozaman karta bulunan role arızalı olabilir enerji varsa komprosör kalkmaya calısıp kalkıs yapamıyorsa kondansatörü degistir yine kalkıs yapamıyorsa komprosör arızalı olabilir ama birkerede sok kondansatörüyle denemende fayda var kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,836
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst