Audio Zil Paneli Açma

erayasan

Üye
Katılım
18 Eki 2018
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba,

Apartmanda bulunan Audio Zil Panelini bir dairenin zili çalışmadığından dolayı açmak istiyorum. Zil kapının hemen yanındaki anahtar ile doğru bir şekilde çalışıyor fakat paneldeki anahtar ile çalışmamakta. Daha önce yapılan bir tadilatta kablolar zarar görmüş ya da bağlantısı bir şekilde kesilmiş olabilir ve yeni bir bağlantı yapmak istiyorum. Araştırdığıma göre paneli açabilmek için özel bir anahtarının olması gerekiyormuş. Alttaki ve üstteki anahtar deliklerini düz tornavida ile zorladığımda açılacak gibi durmuyor.

Şu başlıkta benzer bir durum söz konusu fakat anahtarı nereden ne şekilde temin edilebileceğine dair bir bilgi bulunmamakta: https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/audio-zil-paneli-nasıl-açılır.32603/

Bu anahtarı nereden temin edebilirim ya da anahtarın şekli neye benziyor, denildiği gibi sacdan kesip işe yarar bi anahtar yapabilir miyim ? Anahtar olmadan başka bir şekilde paneli açmam mümkün olur mu ? Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardım edebilirlerse çok sevinirim.

Zil Paneli:
zil_paneli.jpg
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ust ve alt kapaklarda, birer küçük vıda olması gerek, önce onları sökmelisiniz. Benım zil paneli başka marka ama, görüntü aynı..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,611
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst