atv31

emg

Üye
Katılım
4 Eki 2008
Mesajlar
82
Puanları
1
arkadaşlar atv31 motor sürücüsünün bir yöne iki hız ile çalışmasını istiyorum ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
ATV 31'i tek yönde çift hızlı çalıştırabilmek için SET menüsündeki SP2 parametresine dönmesini istediğin ikinci hızın frekansını gir daha sonra LI1 ve +24'ü kısadevre edersen birinci hız döner yani SET menüsündeki HSP parametresindeki ayarlı olan frekansta çalışır ikincihız çalışabilmesi için LI1 _ LI3 ve +24'ü aynı anda kısadevre edersen SP2'de ayarlı olan frekansta çalışır kolay gelsin.
 
müteşekkirim, iyi çalışmalar.
 
kolay gelsin arkadaşım hsp hızı belirledikten sonra sp2 hızınıda belirle sonra makinanda çift yönlü start butonu olsun start butonunun ortak ucu +24 diğer yön ucu LI1 diğer yön ucuda LI3 gir sonra bitane diot tak diodun katat tarafı LI1 gelsin diğer anot tarafıda SP2 girsin istediğin gibi kullanabilirsin iyi çalışmalar.
 
Merhaba ................ Koray ü................hocam siiz bu konuda kendinden emin bir insan olarak gordüm tebrikler ... Benimde bu konuda bazı sıkıntılarım var atv 11 ve atv 31 sürücüleri hakkında çok kıt bir bilgiye sahibim malum yaşadığımız ortam itibariyle eğer müsait olurda benim msn yi alısanız oradan sizden baya detaylı bilgi alabilirmyim teşekürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,850
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst