Aselsan Mühendislerinin Ölümleri

örnek olarak google verbiliriz konum kapalı iken bile konumumu biliyor gittiğin yerleri paylaşmak istiyormusun diyor amerika menşeli ne varsa hepsi kontrol edilebiliyor kendileri tarafından adamlar yıllar önce almanya yı dinlemişlerdi daha önce çalıştığım iş yerinde suça karışmış birisi vardı telefonları olay yerine gitmeden kapatmıştık diyor kamera filan yok o saatte neredeydiniz diye sordular evdeydik demişler polis bilgisayardan açıp telefon sinyallerinin orada olduğunu göstermiş numaralarından inkar edememişler tabi şuanda denetimli serbestlikten yararlanıyor isterlerse herşeyi biliyorlar ama pek ilgilenmek istemiyorlar umursamıyorlar vatandaşı
 
Kesinlikle sebepsiz bir yere değildir. Eminim işlerinde çok başarılı insanlardı. Ülkenin gelişmesine izin vermemek için kendisini parayla satanlar var aralarında. Yoksa bu kadar kolay olabilir mi?
 
Komplo teorisine kurban gittikleri zaten bilinen bir gerçekti. Ülkenin önde gelen mühendisleri ise olabilecek iş. Neden olmasın?
 
Son düzenleme:

spyware olmazmı hemde FPGA larda kralı vardır.

Ben o kriteri şu şekilde koyuyorum: Eğer bir sistemi, yazılımı ve donanımı ile tam olarak anlayamıyorsak, orada bir truva atı olduğunu varsaymak, olmadığına inanmaktan daha mantıklı.

kesinlikle katılıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…