Arkadaşlar bu video Gerçek mi ? Yoksa önceden tasarlanmış bir yapım mı ?

ozgurece-TA3HGU

Katılımcı Üye
Katılım
24 Ara 2021
Mesajlar
405
Puanları
56
DİKKAT !

 
Video kalitesi çamur gibi olduğundan bir şey demek zor ama bana montaj gibi geldi :)

Neden?

-36. saniyede araba biraz geri geliyor. Yine o saniyelerde araba kamera hareketinin tersi yönünde ufak hareketler yapıyor.
-Sağ kenara uçan motor çarpışmadan sonra yere tutunuyor adeta. Ufak ta olsa hareket etmeliydi bence bu şiddette kazaya göre.
-Arabanın boyutu biraz büyük gibi.
-Yangının sesi tuhaf ama sanırım videonun kalitesinden dolayı olsa gerek.

En önemlisi de benim yanımdan o süratte bir araba geçse şok falan geçirirdim herhalde. Ama adamda öyle bir durum söz konusu değil gibi anlaşılıyor. Diğeri zaten ayrı kafada motorum gitti diye içi gidiyor :D

Birde etrafta hiç kimse yok bu patlama neyin nesi diye bakan. Belki denk gelmiştir. :)
 
Ekran Görüntüsü 2022-05-15 17-05-47.png
sahte 240x480 diyecektim o bile değil 398x224 24 kare...
 
Kesinlikle sahte bir video, inandırıcılıktan uzak kurgu ve çekimle yapılmış görünümünde. Örneğin benzin deposu sanki kesekağıdı gibi zayıf yapıda olup parçalanıp darmadağın olurken benzin araçtan bu ivme ile 3-4 metre öne doğru yerde hızla yayılıyor, daha sonra infilak edip yanmadan hemen önce bu benzin nasılsa arabadan daha önde değil daha arkalarda kalıyor, bir vinçle araç sonradan çekilmiş gibi. Kazaya bakan ve buna şahit olan hiç kimsenin olmaması da şaşırtıcı, başka bir ortamda çekilip meskun mahalde yaşanmış gibi gösterilmiş muhtemelen.

Çok eski (1970'li) Türk Yeşilçam filmlerindeki gibi araba uçurumdan aşağı uçan gerçek araba yerine sadece oyuncak arabaların yanmasındaki gibi gerçeklikten çok uzak görüntüler olarak izleyicilere gösterilmiş. Son derecede başarısız göz aldatmacalı olmuş video, 10 üzerinden 1 aldı benden. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst