arkadaşlar bilgisayarımdaki gizli dosyaları göremiyorum

tüm autorun we gizli dosya peoblemleriniz için combofix isimli antivir yazılımını kullanabilirsiniz sorunsuz halleder...
 
çoğunlukla usb lerden bulaşıyor dikkat etmek lazım
 
yaaa banada yardımcı olurr bende klsörü görüyorum amaa içindekiler yok silinmiss nasıl alabilirim??
 
bende aynısını yapmıştım ;-))
bütün alternatif çözümleri denedikten sonra format atmıştım
 
combofixi ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar
 
ben bunu denemiştim olmuştu

Autorun virüsleri genellikle USB bellekler üzerinden en kolay ve hızlı şekilde bulaşan virüslerdir. Bu virüs karşımıza farklı isimlerle çıkabilir;

Win32/Autorun.Inf
Win32/Autorun.FXT.Gen
Win32/OnLineGames

Autorun virüsünün en belirgin özellikleri, gizli dosyaların görüntülenememesi ve bilgisayara takılan USB depolama aygıtlarına kolayca bulaşmasıdır. Bunun dışında eğer sisteminize bulaşmışsa ve bir antivirüs programınız varsa sürekli olarak uyarı verecektir.

Win32/Autorun.Fxt.Gen virüsünü temizlemek için öncelikle sistem geri yüklemeyi kapatmamız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Yapmış olduğumuz bu işlemler NOD32 Antivirüs yüklü sistemler için geçerlidir.

Windows XP için;

Bilgisayarım (My Computer) –> sağ-tuş -> Özellikler (Properties) -> Sistem Geri Yükleme (System Protection) adımlarını izilyoruz ve açılan pencere üzerinde, Tüm Sürücüler İçin Sistem Geri Yüklemeyi Kapat’ı işaretliyoruz.

Windows Vista için;

Windows Vista’da Sistem Geri Yüklemenin Kapatılması (Turn Off System Restore)

Sistem geri yüklemeyi kapattıktan sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz ve aşağıdaki küçük dosyayı indiriyoruz.

Download – NOD32 Fix All

İndirme işlemi tamamlandığında arşiv dosyası içerisinde bulunan Fixall.exe dosyasını çalıştırıyoruz ve 2 dakika kadar bekliyoruz. Gerekli işlemler bittiğinde karşımıza Belgeler (Documents) klasörü gelecektir.

Bütün bu işlemler bittikten sonra NOD32 Antivirüs uygulamasının güncellemelerini yaparak bilgisayarımızı taratıyoruz. Tarama işlemi bittiğinde bilgisayarımızı yeniden başlatmamız yeterli olacaktır.
 
Ben eklediğim programla kurtulmuştum bu sorundan. İndirince çift tıklayın ikona yeterli. Program kendisi çalışıp hallediyor.

cok saol kardesım heemen sıteye gırdım bu yontemı denedım oldu allah razı olsun cok onemlı seylerım vardı cok tesekur ederım +rep vermeyı bılsem repe bogardım senı :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,761
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst