Ariston uno problem

sayac

Üye
Katılım
7 Nis 2012
Mesajlar
59
Puanları
1
MEB arkadaşlar.
***kombi ateşleme yapiyor alev aliyor ve çakmak çakmaya devam eder sonra iyon hatası veriyor.kapak açık halde bu hata vermiyor.iyon buji temizlendi.fan bobini yapıldı.kapagi kapatıp test ettim yine iyon hatası veriyor.bazen vermedigide oluyor.
***kullanim suyundada aşırı ısınma yapıyor.sirayla ntc değişti ,plaka porcoz yapıldı, filtre temizlendi,tamir takımı vana motoru da degisti.yine aynı.pompa da aşırı ısınma yapıyor.sistemden hava atmayı yaptım tek tek peteklerden.pompada su sesi ve ısınma ve aynı zamanda su seside devam ediyor .kullanım suyu 2 dk sonra aşırı ısınmaya geçiyor ,4. Veya 5. Dk dan sonra normal sıcaklıkta devam edip ara ara ısınıp soğuyor.
Bu problemler hakkında fikri olan varmı?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Bu marka( model bende de var. 4 ay önce arızadanda bahsetmişdim. Arıstonm, Türkiye den çekildiği için resmi bir servisi vs yok. Piyasada özel tarmircilerle iş götürülüyor, ama nereye kadar.
 
"Yani abi yapabileceği herşeyi yapmış demekki ejanjor tıkalı su gitmiyor limit termostata kadar degiatirdiyse geri Ana ejanjor kalır tesiat vanası bozuk olabilir ölçü aletini eline alıp bütün sensörleri olcmesi gerekiyor çalışırken kombi ntc ve limit termostat 13 omaj gosterecek"

Arkadaşi benim kombi servisi ustaya yazınızı aktardım, gelen cevap bu. İnşallah yardımcı olur.
 
Bu kombi ayar tutması zor.
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,962
Son üye
Emrullah t

Yeni konular

Geri
Üst