Indezit camasir makinesinde saat ve utu sekli ledlerinin yanib sonmesi neyi bildirir?
 
acil yardim AVD8 ARİSTON F1 arızası veriyor ne olduğunu bilen varmı
 
slm,
ariston AB846 TX çamaşır makinası,makina suyu alıyor.Ama motor dönmüyor. Kontrol kartındaki röleler çalışıyor.Çalışan başka bir kontrol kartı taktım yine çalışmıyor. Motorun kömürleri sağlam. Motora direk yol verdim çalıştı. Sorunu bir türlü bulamadım yardımlarınızı acil olarak bekliyorum.
 
temassızlık veya kablolarda bır kopma ola bılır calısan baska bır motorla deneyın tako sorunuda ola bılıyo
sorunlu bır cıhaz dıkkatlı olun .......
 
ustacım başkabir motorda da denedim olmadı.Sanırım kbloların birinde sorun var gibi.Bana alttaki karda nötür gelmiyor gibi geliyor.Rölenin birtanesi de çalışmıyor.Ama Bu rölenin arızalı olduğundan değil.Şemaya göre gözden geçireceğim. İnşallah olur.
 
kartta soğuk lehım çatlagı ola bılır kontrol edınız ...........
 
Yazmaya zamanım olmadı. Bilgileriniz için tşklr.Sorunu karta gelen kabloda buldum.Kabloda oksitlenme varmış.
 
ariston avxxl 105 çamaşır makinası var. ustam ben tamirci değilim. makina bazen çalışmıyor ışıklar yanıp sönüyor. bazen çalışırken durup çalışıyor fişi çıkarıp takıyorum sürekli bazen çalışıyor bir tanıdık reset attı ama ben bilmiyorum bu ledli çamaşır makinesinin resetleme nasıl yapılıyor. söylerseniz sevinirim. teşekkür ederim.
 
teşekkür ederim. servis geldi dijital kart arızalı dedi. 150 tl para istedi yaptırmadım. kart tamiriyle ilgili nasıl yardım alabilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,299
Mesajlar
916,535
Kullanıcılar
450,131
Son üye
mrtblkl

Yeni konular

Geri
Üst