Arcelik 4900sjs Ana yıkama ışığı yanıp sönüyor

Ampermetre devreye seri bağlanır. Pens tipi ampermetre faz yada nötr e dışarıdan bağlanır.

Paralel bağlanmaz. Paralel olan voltmetredir.

Isındığını kontrol etmekte diğer bir yöntemdir. O şekilde de test edebilirsiniz.

Ampermetre devreye seri bağlanır. Pens tipi ampermetre faz yada nötr e dışarıdan bağlanır.

Paralel bağlanmaz. Paralel olan voltmetredir.

Isındığını kontrol etmekte diğer bir yöntemdir. O şekilde de test edebilirsiniz.
Sağol ustam mutlaka deneyip sonuc yazacağım

Öncelikle iyi akşamlar , rezizdansı söktüm dışarıdan voltaj verdim suya sokarak ısındı rezizdans sağlam NTC sağlam rezizdansa voltaj da geliyor oda sağlam avometre ile ölçtüm tek bir yer kaldı anakart Ona da Eproma program atabilecek var mı ? :)

Kart üzerinde KN5i takip et ve oradaki triyak ve röleyi değiştir.
Kondansatörler de değer kaybetmiştir, onları da mutlaka değiştir.
Tamam usta kart onumde

Kart üzerinde KN5i takip et ve oradaki triyak ve röleyi değiştir.
Kondansatörler de değer kaybetmiştir, onları da mutlaka değiştir.
Ben o triyaki değiştirdim şimdi kartı kontrol edince baktım da , roleyi tek tek dışarı alıp denedim hepsi sağlam , kondasator alır degsitirirm digerlerini

Ekli dosyalar

• 17579228757216328646707953400955.webp
    17579228757216328646707953400955.webp
    167.3 KB · Görüntüleme: 9
Abiler ablalar selamlar konu çözülemedi , tamirci geldi oda çözemedi beyin denedi beyinden çıkmadı , bende yedek beyin olsa denerdim hep beyinden sandık kapı kilidi baktı ondanda değil, motor kömürü değişti oda değil ama bence %99.9 elektrik tesisatı dan keşke üşenmeseydin avometre ile beyne gelen kabloların iletkenliğini test etseydim peder bey beyni vermiş adama artık konu kapandı , herkesin yardımı için teşekkürler ederim .

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri