arçelik 6030 bulaşık makinesi ses sorunu?

uçlarını takip et nereye gidiyor ona göre bakalım
 
Kanyak,
Üstad çok teşekkür ederim şema ile sorunu çözdüm makina şu anda çok iyi çalışıyor.
 
Merhaba Üstat görüşmeyeli nasılsın,
Bir süre yazamadım şehir dışındaydım yeni döndüm ben bu makineyi senin özelde söylediğin gibi ince ince kontrol ettim herhangi bir problem bulamadım termostat sağlam kablolar sağlam elektrik kaçağı yok ancak makine kurutma işleminden sonra durmadan 1 programa geçerek çalışmaya devam ediyor sadece o anda termostatı soğutursan programı sonlandırıyor sanki kazan iç sıcaklığı istenen dereceye düşmediğinden termostat devreye girmiyor gibi bunun sorunu ne olabilir ben bulamadım bu konu hakkında yardımcı olmanı çok rica ederim.
 
Kazanın son aşamada aşırı ısınması ve termostatın kapatmaması neden olabilir?detarjan kutusu termik itici,den olabilirmi?
 
son aşama dediğiniz kurutma adımı. termik itici ise sadece deterjan kapağını açmak için. bence biryerde gövdeye kaçak var ve program cihazı motoru şaseden besleniyor. kablo grubu kablo karışıklığı falan demiştiniz. bu da büyük bir ihtimal
 
Kabloların yerleri doğru bunda şüphe yok ancak kurutma sonrası durmayıp devam ederken termostatı soğuttuğunuzda yyada kablosunu çıkardığınızda makina duruyor sanki son aşamada kazan sanki istenilen ısıya düşmüyor gibi.
 
bulaşık makinelerinde genelde ses ya pompa motorundan gelir yada sirkülasyon motorundan gelir
 
s.a
ustacım arcelik 3490e bulaşık makinası acıldıgında bütün ışıkları yanıp sönüyor başkada birşey yapmıyor
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,263
Mesajlar
916,298
Kullanıcılar
450,085
Son üye
coşkun memis

Yeni konular

Geri
Üst