Arçelik çamaşır makinası motoru askoll m500

rotaks31

Üye
Katılım
8 Şub 2010
Mesajlar
56
Puanları
1
Yaş
31
IMG_4114.JPG
image.jpg
Hayırlı günler ustalar boynuzlu yıkama motorunun tamiri yapılmaktadır. İhtiyaç halinde yardımcı olunur.
 
Ekli dosyayı görüntüle 35999 Ekli dosyayı görüntüle 36000 Hayırlı günler ustalar boynuzlu yıkama motorunun tamiri yapılmaktadır. İhtiyaç halinde yardımcı olunur.


Merhaba kardeşim,

Bende yurt dışında beyaz eşya tamiri yapıyorum coğunlukla Elektra Bregenz markası ( Arçelik, Beko). Çamaşır makinalarındaki M500 Inverter motorların bozulma sebebi nedir. Şuan yaklaşık elimde 20-30 adet bozuk motor var. Bi yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Bozulma sebebi %90 aşırı çamaşır yüklemeden kaynaklı. %10 elektriksel. Ben teşekkür ederim
 
merhaba.shu motorlarda kullanilan PIC mikroishlemcinin yaziliminda yardimci olurmusunuz?bazilarinda mikroishlemci arizali.chok tamir etdim ayni modelden.
 
evet.bazilarinda pic arizali.yazilimi bashkasindan koplamak olmuyor,chunki okunmasi kapatilmish.koruma var.belki yazilim sizde var?
 
evet.bazilarinda pic arizali.yazilimi bashkasindan koplamak olmuyor,chunki okunmasi kapatilmish.koruma var.belki yazilim sizde var?
Korumalı pic. Ben pic kendim yazdım 3 ay uğraştım. Direk olarak yazılım veremem üzgünüm
 
anliyorum))aynisini ben de dushundum.sadece google-da bu konuyu gordum ve dedim bi soralim belki yazimi ucretli shekilde satilmasi mumkun.olmazsa tabii ki,biz de sifirdan program yazmaliyiz.bashka charesi yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst