Askoll çamaşır makinası motorunu harici nasıl çalıştırabilirim ??

HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM ELİM ARÇELİK MARKA ÇAMAŞIR MAKİNASI VARDI BAŞKA NEDENLE BOZULMUŞ İDİ KOMPLE DAĞITTIM LAZIM OLACAK PARÇALARI ALDIM AMA ÜSTÜNDE FIRÇASIZ ASKOLL M500 MOTOR VAR 5 GİRİŞLİ MOTOR 2 GİRİŞİ YEŞİL 220V VE 3 SİNYAL GİRİŞİ VAR BEN BU MOTORU HARİCİ NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM BİLGİSİ OLAN VARSA BANA YARIDMCI OLABİLİRMİ ?

HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM ELİM ARÇELİK MARKA ÇAMAŞIR MAKİNASI VARDI BAŞKA NEDENLE BOZULMUŞ İDİ KOMPLE DAĞITTIM LAZIM OLACAK PARÇALARI ALDIM AMA ÜSTÜNDE FIRÇASIZ ASKOLL M500 MOTOR VAR 5 GİRİŞLİ MOTOR 2 GİRİŞİ YEŞİL 220V VE 3 SİNYAL GİRİŞİ VAR BEN BU MOTORU HARİCİ NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM BİLGİSİ OLAN VARSA BANA YARIDMCI OLABİLİRMİ ?
ilk önce forum kurallarını oku ve sorunu, küçük harflerle sor, sonra da forum içi arama yap ve sürücüsüz çalışmadığını öğren.

Kusura bakayın pc de yazdığım için , arama yaptım ama tam net bir sonuç göremedim sürücüsüz çalışmıyor evet ama motorun kendi arkasında sürücüsü mevcut harici olarak sürücü alsam hangisini almalıyım çok yeri aradım bulamadım siz biliyorsanız bana cevap verebilir misiniz ?

görsel paylaşırsanız daha kolay cevaplar alırsınız. sizin youtube de biraz baktım, adam anlatamama konusunda uzman haberin olsun. ama sayfadaki diğer videolara bakmadım.
bu da program atmaymış ben hiç bir şey anlamadım

bir amaç ne? ne için çalıştırmak istiyorsunuz? anlatınız ki o tarafa bakalım.

Teşekkürler evet bu motorun aynısı bende bunları izledim ama abi herşeyi açıklamış ama makina arıza olup olmadığını ve yazılım atma işlemi açıklamış. Açıkcası ben kazanla beraber söktüm yani kazanla kullanılırım başka şeye takarım çalıştıktan sonra çok proje var yapabileceğim elim yatkın malzemlerimde var sadece çalıştırmak şuanki çalıştıktan sonra üstünde kasnakla herşeyi 220v ta döndürebilirim hem devirli döndürmede olduğu için zaten amacım o yüzden çalıştırmak :)
Elektrik üretim videolarını izledim onuda yapabilirim o daha kolaymış aslında fırçasız motor olduğu için ama ben 220v ta fırçasız motor bulmuşum değerlendirmek istiyorum.

Teşekkürler evet bu motorun aynısı bende bunları izledim ama abi herşeyi açıklamış ama makina arıza olup olmadığını ve yazılım atma işlemi açıklamış. Açıkcası ben kazanla beraber söktüm yani kazanla kullanılırım başka şeye takarım çalıştıktan sonra çok proje var yapabileceğim elim yatkın malzemlerimde var sadece çalıştırmak şuanki çalıştıktan sonra üstünde kasnakla herşeyi 220v ta döndürebilirim hem devirli döndürmede olduğu için zaten amacım o yüzden çalıştırmak :)
Elektrik üretim videolarını izledim onuda yapabilirim o daha kolaymış aslında fırçasız motor olduğu için ama ben 220v ta fırçasız motor bulmuşum değerlendirmek istiyorum.
kazanla beraber çalıştıramazsın, kasnağı döndüremezsin. neden? çünkü sürücüye yüklenen yazılım sadece makinede çalışması için. senin benim keyfime göre çalışmaz. harici bir driver ile çalıştırabilirsin. tabii ki üzerindekini sökmen lazım.

Doğrudur işte ben o harici driver i arıyorum. Yabancı formlardada araştırma yapacağım

bu resimdeki gibi motoru soy veya soyma, üzerindeki değerleri yaz bize, tabii bilgin dahilinde sen de driver arayabilirsin.
1733779077068.png

bunu izle ve aşağıdaki linke iletişime geç konuş
https://www.meonotomasyon.com/urun/400w-ac-220v-motor-hiz-kontrol-cihazi

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,358
Kullanıcılar
453,667
Son üye
_Skywalker

Yeni konular