ARÇELİK BULAŞIK MAKİNASI 6050 E

Katılım
17 Eki 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
55
6050 E bulaşık makinası tüm yıkamayı yapıyor ancak ensonunda enerjisini kesmiyor.açma kapama düğmesi işe yaramıyor. motor çalışmaya devam ediyor yıkama bitti ışığıda yanıyor.bazen makinayı yerinden oynatırken kendiliğinden motoru duruyor.sesin motodan geldiğinden de emin değilim.makinayı yan yatırdım altı sıvı dolu idi yerler hep sızvı deterjan gibi bir şey oldu .arızası ne olabilir acaba.yardımcı olabilecek arkadaşlra şimdiden teşekkür ediyorum.
 
elektronik kart üzerindeki röle kontakları yapışmış ,olabilir.röleyi kontrol et..
 
biraz araştırdım ses pompa motoru denen cihazdan geliyor.pompa motoru fişi çekinceye kadar çalışmaya devam ediyor arızası ne olabilir ve nasıl giderebilirm?
 
biraz araştırdım ses pompa motoru denen cihazdan geliyor.pompa motoru fişi çekinceye kadar çalışmaya devam ediyor.
 
güzel kardeşim alt tablaya su dolmuş.makinanda su kaçağı var.alt tabla içindeki siviç devreye girerek su alma işlemi kesip sürekli pompanın çalışması sağlar.senin şimdi yapman gereken işlem şu ön alttaki kapağı sök makinanın tabanına dolmuş suyu sünger ile çektir.temizle makinayı çalıştır.makina su alıp yıkamaya başlayacaktır.makina çalışırken su kaçağının nereden olduğunu tesbit ed.nereden kaçak var ise oradaki kaçağı gider.
 
büyükbi ihtimalla b makinanızda su sızıntısı olması sebebiyle makine su tahliyeye geçiyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,385
Mesajlar
917,168
Kullanıcılar
450,271
Son üye
plcotomasyon-1

Yeni konular

Geri
Üst