arçelik 6020 e bulaşık makinası elektronik kartı

mkocakoc

Üye
Katılım
27 Mar 2013
Mesajlar
5
Puanları
1
Merhaba;

6020 e bulaşık makinası soğuk suyu alıyor, ön yıkamayı 8-10 dk yaptıktan sonra suyu tahliye ediyor. Su tahliyesi biter bitmez program sonlanıyor ve bitti lambası yanıyor. Her ne kadar durum kart arızası olarak görülse de acaba başka bir arıza buna neden olabilir mi? Çünkü kartı emin olmadan değiştirmek istemiyorum. Bir de bu kartı Ankara'da nereden temin edebilirim. Makinanın seri numarasına göre alınıyormuş doğru mudur?
 
ürünü teste alın. testi sorunsuz bitirir ise (özellikle ısıtmayı kontrol edin) diğer kompenentlerde sorun yok demekdir. diğer parçalar sağlam iken bahsettiğiniz problemi yapıyor ise kartı değiştiriniz.
 
sevgili kanyak verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim. Peki ürünü teste nasıl alacağız?
 
Merhaba, kartın aynısını Arçelik servisinden buldum. taktım, bu sefer de başla lambası yanar yanmaz tık diye bir ses geliyor, (tam su almaya geçecekken) makina kapanıyor. İlginçtir eski kartı tekrar taktım ve aynı şekilde başlaya basar basmaz kapanıyor. yani önceden su alıp ön yıkama yapıyordu , suyu tahliye edip devam etmeden bitiriyordu. Şimdi iki kartla da o aşamaya bile gelemiyoruz. Bu sebepten bahsettiğiniz program testini de yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun, makina bana kafayı yedirecek :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst