Android, iPad ile baş edemez!

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Dell'in kurucusu ve aynı zamanda CEO'su Michael Dell, firmanın Android tabanlı ürünlerinin çok fazla satmamasından olsa gerek, Android'in iPad ile baş edemeyeceğini belirtti.

Dell
firmasının kurucusu ve CEO'su Michael Dell, Android tabletlerin, Apple'ın iPad'lerinin karşısında başarısız olduğunu belirtti. Ancak diğer taraftan Microsoft'un Windows 8 platformuyla piyasaya büyük bir hareket getireceğini de sözlerine ekledi.Dell, tablet piyasasının bugün iPad üzerine kurulu olduğunu düşünüyor.

Salı günü gerçekleşen Web 2.0 Summit'de yaptığı konuşmada Dell, Microsoft'un Windows 8 işletim sisteminden çok şey beklediklerini, dolayısıyla bu işletim sistemini kullanan tabletlerin iPad'e büyük ölçüde rakip olacağını düşündüğünü söyledi.Dell'in şu an için Android tabanlı ürünlerinin çok fazla satış grafiği yakalayamadığı da bir diğer bilgiler arasında. Firma, 2012'nin ilk çeyreğinde Windows 8 işletim sistemli tabletlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Alıntıdır.Asıl Kaynak:

Android, iPad ile baş edemez! - Posta
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
en az ipad kadar başarılı olan ve çok daha uygun fiyata sahip pek çok marka var... ama insanları bir marka takıntısı almış gidiyor. mesela ben ilk tablet alacağım zaman çok araştırdım... ipadlere kesinlikle bakmadım. bir kere yanımda bir bilgisayar gibi ağır ve külfetli bir şey taşımak istemedim bir de zaten ona o kadar para yatıracak durumum yoktu. optimus pad aldım çift çekirdekli honeycomb android 3.0 işletim sistemli, tasarımı gayet iyi taşınabilirliği kolay bir pad. ayrıca 3d kayıt özelliğine sahip tek pad. fiyatıda uygun tavsiye ederim. gidip sırf marka diye ederinden yüksek fiyat vermeyin bir cihaza
 
Apple store daki bu program çeşitliliği ve i-pad deki kullanım kolaylığı olduğu müddetçe tabiiki baş edilemez.
onca telefon ve pad inceledim Aplle kadar dokunmatik hassasiyetine ve hızına erişenini göremedim
bilgisayar işletim sistemi denince nasılki akla windows geliyorsa pad ve pda denincede akla ilk Apple geliyor

benim için diğer tabletlerin avantajı piyasayı kızıştırıp ipad fiyatlarını aşağı çekmesidir.

işlemci hızının artması ve yeni teknolojilerin elde edilmesi ile tabiiki diğer markalarda uygun fiyata güzel işler çıkartacaktır

fakat o zaman kadar İ pad ve iphone a devam
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,992
Son üye
plaxo

Yeni konular

Geri
Üst