Allen bradley plc hk

ce_cebeci

Üye
Katılım
29 Nis 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
elimde plc-5/11 allen bradley plc var bunun programını nasıl bulabilirim kırık program varmı bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.:confused:
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Kırık program. ama neden. öğrenciyseniz ve paranız yoksa almaya öğrenci belgenizle gelirseniz bendeki lisansı sizin pc ye aktarabilirim ama bir şirkette çalışıyorsanız lütfen bunu yapmayalım. Bir türlü amirinizi ikna edersiniz diye düşünüyorum bir yazılım almaya. faydası maliyetinden büyükse alınız değilse almayınız, normal hayattaki ihtiyaçlarımızda yaptığımız gibi. Amaç öğrenmekse ingilizce dokümanlar var maalesef ve sadece. Eğer sorun değilse baya ilerleyebiliyorsunuz çünkü çok komplike değil programı inanın. abb sürücüleri bilirim çok basit arayüzlü bir de allen bradley plc leri.

Saygılarımla
 
slc 500- rs 232 programlama kablosu özel bir kablomu ? Özel bir kablo değilse bağlantı şeması veya allen bradley kodunu paylaşabilirmisiniz?
 
kablo özel değil (2-3) (3-2) (5-5) standart seri kablo
 
Slc 5/04 Cpu modülüne rs232 yani yukarıdaki kablo ile bağlanabilirsiniz.

Programlama terminali değilde hemen altındaki 9 Pin Erkek girişini kullanacaksınız.
Rslinx programında 232 seçmeniz gerekmekte.

Saygılar
 
Rslogix 500 5/05 cpu'da program çalışırken cpu enerjisi kesilip geri geldiğinde program tekrar çalışmaya devam ediyor.Bu şekilde olmasını istemiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir yardımcı olursanız memnun olurum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,269
Mesajlar
916,336
Kullanıcılar
450,088
Son üye
220808043so

Yeni konular

Geri
Üst