AliExpress'te yeni üyelik avantajı

Scorpion42

Katılımcı Üye
Katılım
19 Şub 2016
Mesajlar
439
Puanları
56
Yaş
34
Konum
KONYA
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bir arkadaşım için sipariş geçtikten hemen sonra AliExpress beni yeni bir kampanya sayfasına yönlendirdi. Detaylarda benim referans olmam kaydı ile vereceğim linkten üye olanların ve benim 5 $ kupon kazanacağım bilgisi yer almakta. Sosyal medya hesabımda arkadaşlarımla paylaştım ve burada da varsa yeni üyelik düşünen arkadaşlar için faydalı olur düşüncesi ile linki paylaşıyorum. Düşünen arkadaşlar ister verdiğim linkten isterse de direk site üzerinden üye olabilirler. Farkı soracak olanlar olursa tek farkları, üye birinin aracılığı yani referansı ile üyelik yapacakları için hesaplarına hediye 5 $ lık kupon yüklenecektir.
Link:https://m.aliexpress.com/operation/...pcpay&c=100&shortkey=I3qm2yum&addresstype=600

Link sizi mail adresinizi gireceğiniz bir sayfaya yönlendiriyor. Bu sayfada girdiğiniz mail adresinizin aynısı ile uygulama üzerinden üye olmanız gerekiyor. Sonrasında kupon hesabınıza tanımlanıyor arkadaşlar.

Not: Çıkmaz diye düşünüyorum ama ileri geri, düşünmeden yorum yapacak arkadaşlar çıkarsa, sessizce gidip istediği yerden istediği yere üye olabilir. Amaç sunulan bir fırsatı değerlendirmektir. Verilecek kupon hangi şartlar altında kullanılacak veya bir alt/üst limit var mıdır bilmiyorum (detaylarda da aliexpress bu gibi kriterler ekleme hakkına sahip olduğunu belirtmiş zaten) ama herhangi bir kısıtlama yoksa kullanırız varsa da yapacak çok bir şeyimiz yok. Ya istenilen şartları yerine getirince kullanacağız yada diğer gelip giden kuponlar gibi buda yanacak :) sağlık olsun.
 
Kardeş yanlış hatırlamıyorsam , çekilişle değil , üye getiren herkese diyor sitede . Ama benim getirdiğim üyeye de bana da bir nane gelmedi
 
Kardeş yanlış hatırlamıyorsam , çekilişle değil , üye getiren herkese diyor sitede . Ama benim getirdiğim üyeye de bana da bir nane gelmedi

Üstad ben zaten çekilişle demedim hatta sen yazınca işkillenip sayfada çekiliş kelimesini arattım yanlış mı yazdım diye :D Yanlış anlaşılmasın çekiliş filan yok. Benim anladığım kadarı ile ya belirli süre yada belirli limitte kuponları var ve bunu mevcut üyeler aracılığı ile hem dağıtıyorlar hemde reklamlarını yaparaktan yeni üye kazanıyorlar. Benim zaten hesabım olduğu için deneyemedim ama koca firmanın da boş reklam yapacağını sanmıyorum. Yalnız linkteki mail girilecek yer ile üyelikteki mail adresi aynı olması gerekiyor bu husua dikkat edin birde sistem sahte hesap açılmış gibi bir durum algıladı ise ondan da gelmemiş olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst