Akü Meselesi Bilen Var mı ?

Katılım
15 Şub 2013
Mesajlar
13
Puanları
1
herkese kolaylıklar, elimde 400 Ah 96V bir akü var . Bunun şarj durumunu göstermek adına PLCye girmek ve PLCden de bir ekran üzerinden bilgi almak istiyorum (yüzde bilgisi mesela).Bunların yanında bu akü bir yere voltaj sağlıyor ve çalışma anında max 87 minumum da 77 gibi bir değerde oluyor 75 civarlarında falan güç sağladığı motor saçmalamaya başlıyor. Bu voltaj aralığında bir skala belrlemek gerekir sanırım. akü-voltaj trafosu-volt metre-plc mi ? yoksa Akü-akım trafosu-ampermetre-plc gibi bir yol mu izlemem lazım acaba? ya da bu konuyla daha önce uğraşmış olan siz abilerim nasıl bir yol izlediniz . Merakımı giderirseniz sevinirim. saygılar...
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadasım öncelikle scala belirlemen gerekir (76v indimi dursun gibi) benimde arkadasım bir dönem önce voltaj üzerinden gitmeyi secmişti olmustuda (tabi onun sistemi biraz daha karmasıktı) bence voltaj üzerinden gitmen gerekir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,666
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst