Adresli Yangın Alarm Sistemi

prtkl48

Üye
Katılım
30 May 2011
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba Arkadaşlar,
Bir otel için adresli yangın uyarı sistemi araştırıyoruz. Otel 3 Bloktan ve her blokta 3 kattan oluşuyor. Panel resepsiyonda. mavili nin ürünlerini kullanalım dedik. Bu sistemin kablolama şekli nasıl olmalı bilen arkadaşlar vardır aranızda. Bağlantı şeması felan varmı? Yardımlarınızı Bekliyorum teşekkürler
 
alacağınız ürün içinde bağlantı şekli mevcut veya almadan önce firmadan destek alabilirsiniz. ilk önce kaç dedektör kaç buton kullanacaksınız o önemli. yani sistem kaç zoon olacak ? tesisat santralden çıkan her hat bütün devreyi dolaştıktan sonra santrale geri dönecektir. sizin sistem kaç devre olacaksa hepsi aynı şekilde çekilecek kablosu yanlış hatırlamıyorsam mavilide 1 zoon'a 120 dedektör bağlanıyor..
 
hanelektronik.coma gir alttaki dökümanlara gir. oem sembolünü tıkla panel ve dedektör bağlantılarını bulabilirsin.(mavilinin.)kablolama sistemi olarakta arkadaşın dediği gibi bütün zonları paralel olarak geçecen en son panele bir daha geri gelcen.sirenleri ister ayrı çek ister adreslelemeli siren kullanabilirsin.gerekli her şey sitede mevcut.ayrıva mavili firmasına e mail atarsan numaranı istiyorlar.sonra seni arayıp teknik destek veriyorlar.
 
nasıl çalışıyor bu sistemler
 
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Faydalı olacağını düşünüyorum.
 
çekeceğin yangın kablosu 4 damarlı olmasını tavsiye ederim oluşabilecek aksiliklerde alternatifin olur
 
honeywell tavsiyemdir mavi panel fena degildir fakat dedektörler işe yaramaz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,703
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst