9v 1.3 a AC adaptör hakkında

Yukarıda yazıldığı gibi cihazı tanımıyorum çok hassas değilse çalışır. Özellikle onu vermedim lakin netteki aramamda yurdumuzda satışı olan başka site de çıkmadı.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Bende bulamadım öyle bile yapmışlar ki git orjinalini al diyor yani hassas oluyor genelde bu cihazlar.
 
AC değil ama deneyin çalıştırabilir. Çalıştırmazsa iade edersiniz. İkinciel de düşünebilirsiniz 1,3 yoksa 1,5 - 2 amperde olabilir yakınlarda olsaydınız hallederdik.
 
Çok sağolun DC ler çalıştırmıyor sesini bozuyor cihazın ve bazı fonksiyonları çalışmıyor dc lerde.İnternette arıyorum bir türlü bulamadım.
 
Bende dc 12 v 1000ma modem adaptörü var bugün taktım çalıştırdı ama zamanla zararı olur mu bilmiyorum.Bu ac dc olayınıda anlamadım bir türlü madem bu cihazları dc çalıştırıyor neden ac adaptör uyarısı var giriş kısmında.
 
Anladığım kadarıyla bu 9v ac 1.3 cihaza 12v dc bağlandığında çalışıyor voltajı yüksek adaptör takmak gerekiyor dc olunca sanırım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,901
Kullanıcılar
450,194
Son üye
akocatas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst