%98 Turk Mali Ruzgar Turbini

merhabalar arkadaşlar. Türbinlerimizle ilgili son durumları ve fiyat sorularınızı internet sitemizden öğrenebilirsiniz.
Bazı sorularınız zamanım olmadığından cevaplayamadım. Ancak bazı arkadaşlar işlerimizle ilgili ileri geri konuşmuş. Bu gibi arkadaşları kınıyorum. Bu ürünler Türk malı olarak Yunanistan başta olmak üzere USA gibi ülkelere satılmaktadır. Başarı ödülleri almaktayız.
Elbetteki bizi sevmeyen , çekemeyen kişiler olacaktır. Onları da Allaha havale ediyoruz.
Saygılarımızla. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Northel Enerji.

Yani Slçuk bey siz hiç Allah'sızlık yapmadınız ?
O kadar insan yalan söylüyor..?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Sadece reklam ! Gövde hariç % kaçını siz yapıyorsunuz ?
Nükleer enerji şart arkadaşlar bu trübünler bizim ülkemize dayatan avrupa topluluğuna üye ülkede kaç tane nükleer santral mevcuttur ?

**** Küçük dağları siz yarattınız üstüne de parmak bastınız...
Hahahayt .. hiç güleceğim yoktu :))

Sitemizde gövde , kanat , kontrol sistemini tarafımızdan yapıldığına dair gerçek videolar var. Türbin direğide türk firmadan alınmaktadır. Hala temiz enerji ile nükleer enerjiyi karşılaştırmanız manidar. Rüzgar türbininden ölen ile nükleer enerjiden ölen insan sayısını karşılaştır. Doğaya olan katı atık ve zararı karşılaştır. Herhangi bir arızada oluşacak durumun farkında olmak lazım. Teknolojiyi doğru ve nitelikli kullanmak gerekli. Nükleer enerjiye hayır demiyorum ancak yararlı ve yenilenebilir enerji daha ucuz ve geri dönüşümü var.
Saygılar sunarım.
 
belki burası yeri değil fakat şimdi söylemek istedim daha önceki başlıklara verdiğiniz cevaplardan okumuştum makina mühendisiymişsiniz.haddime değil ama ben bir öğrenci olarak sizin herkese yazdığınız küçümseyici ve olumsuz mesajlardan rahatsız oluyorum ki bu işi yapan insanların durumunu siz düşünün artık.insanlara biraz daha saygılı olmayı deneyin ki gavurun yaptığını biz de yapabilelim değil mi?

Merak Etmeyin Türbin yerlidir. Alternatörler Mıknatıslı değildir.Türbinde sadece elektronik kısımlar ithal geliyor. Hatta kısa zaman önce bir türbini daha Bursa da devreye aldık.


20170812_124132.jpg


Merak Etmeyin Türbin yerlidir. Alternatörler Mıknatıslı değildir.Türbinde sadece elektronik kısımlar ithal geliyor. Hatta kısa zaman önce bir türbini daha Bursa da devreye aldık.


20170812_124132.jpg
20150511_131800.jpg
20150511_131204.jpg



IMG_20170802085709.jpg


IMG-20170807-WA0010.jpg


IMG-20170807-WA0011 (2).jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki generatörleriniz senkron mu asenkron mu ?
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,687
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst