6RA24 f058 P047=3 ARIZASI YARDIM LÜTFEN

cynn

Üye
Katılım
30 Ağu 2007
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Herkese selam,
Elimizde bir DC sürücü var siemens simoreg 6RA2432-6DV62-0
Motor Bilgileri
2800rpm
Armature: 400V, 70A
Field: 300V, 0,68A

Sürücünün bulunduğu panonun kumanda enerjisi kesildi ve motora start verdiğimizde F058 hatası gördük(P047 bu arıza sırasında 3' dü) Arıza tanımında field parametrelerinde eksiklik olduğunu söylüyor. Siemes' ten bir yetkili ise parametrelerin silinmiş olabileceğini söyledi. Tam olarak hangi parametreleri kontrol edeceğimi bilmiyorum. Motor etiketlerinin girildiği parametreleri kontrol ettim sorun yok.
Elimde parametrelerin yedeği yok.
Makineler yurt dışından geldi ve ilk defa DC motor sürücü ile çalışıyorum. Motor pozisyon kontrollü çalışıyor ve harici bir pozisyon kontrolü yapan cihaz var. Cihaza encoderden bilgi geliyor ve içerisinde değerlendirip sürücünün analog girişine +- 10V ref . gönderiyor.

Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşım bende bu model sürücü hakkında hiç bir veri bilgisi yok.daha önce kullanmadım.sana şöyle yardımcı olmaya çalışayım konuştuğunuz siemens yetkilisine mak çalışmasını anlattınızmı yani invertöre ne gibi giriş çıkışlar var.normalde anlattığın kadarıyla basit görünüyor. dc sürücüler geri beslemeli çalışır senin 0-10v encoder bilgin geri besleme olmalı.diğer yandan sürcüye hız için bilgi vermen lazım buda anolog girişin olur birde start stop girişin olur.bunlar cihaza tanımlıysa motor bilgilerinide girmişsen çalışması lazım değilse kartalda siemens var orayı ara.parametreleri bilmediğimden yardımcı olamayacağım şu parametre bu parametre diye
 

Forum istatistikleri

Konular
128,249
Mesajlar
916,176
Kullanıcılar
450,060
Son üye
ali karaöz

Yeni konular

Geri
Üst