kesinlikle UNİTRONİCS sitesinden bir gezin çeşitleri görün...ayrıca sağlam ucuz yazılım hızlı ve mantıklı o öyle olmaz bu böyle olur diye sınırlamaların yerini tam tersi pratiklik almış hem plc hem ekran birarada olması işi süper kolaylaştırıyor.fiyatlara gelince telemecanıque ile yaptığın konfigirasyonun yarısına ve daha çok renkli dokunmatik ekrana sahip oluyorsun.yaklaşık4-5 senedir kullanıyorum arıza dönüşü hiç olmadı ayrıca kutusunun içinden yazılımı ve kablosu çıkıyor.tek yazılımla tüm seriyi yazabiliyorsun ve aynı kabloyla yükleyebiliyorsun.YAZILIMI KENDİM YAPIYORUM YANİ BİREBİR DENEDİĞİM BİR CİHAZ...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Hakko panel gerçekten kaliteli ama editörü çok karışık,zaman kaybettiriyor. Easyview çok seri cevap veriyor programa ama ondada 256 renk sınırı var. Ben artık ENDA panel kullanıyorum. Hem hesaplı,hem sağlıklı(yani uzun zaman sıkıntı yaratmıyor yaklaşık 5 sene kadar),hemde programlama zamanı kısa. Gerçekten tavsiye ederim.
 
Enda EOP4 ve EOP5 serisi ürünleri tercih edebilirsiniz. Detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.
Enda
 
arkadaşlar enda nın fiyatı nedir bilemiyorum ama easyview un son versiyonları ile karşılaştırıldığında teknik olarak geride kalıyor. easyview son yazılımıda çok yüksek oranda esneklik sağlayan parametreleri var. önceki versiyonunda macroyla atladığım bir çok noktayı çok basit bir şekilde yapabiliyorum yeni versiyonu ile. oldukçada geniş ve gelişmiş plc desteği var. örneğin siemensin SM leerini bile okuyabiliyor.

Fİyat performans olarak deltayıda denedim. yok easyview gibisi yok.
 
unitronics in 5,7 " ekranı var ama oparatör plc olarak kullanılıyor denemeni tavsiyue ederim kolay gelsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst