canerland

Üye
Katılım
24 Eyl 2006
Mesajlar
506
Puanları
6
Siemens Omron ve Delta daki ürünlerin çoğunu gördüm ve kullandım.Siemens hakkaten kaliteli ama fiyat çok yüksek kalıyor.Delta ise çok kullanışlı bir lafım yok ama arızasıda bazen insanın canını sıkıyor.Koşulsuz değiştirme iyi ama her 15 tanede 1 tanesi bir seneyi doldurmadan arıza çıkartması değiştirmeyi bekle falan filan insanın devamlı teknik servis zahmetine sokuyor.
Bana bunların dışında kaliteli siemens kadar pahalı olmayan ama delta kadar da ucuz olmasını beklemediğim dokunmatik ekran arıyorum. 5.8 inç olması bana yeterli.

TAvsiyeleriniz nelerdir.Şu an için piyasadan bana tavsiye edilen Vipa ve Market Otomasyonun ekranları.Bunları kullananlar varsada yorum bildirilerse sevinirim
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Sn.arkadaşlar bilmem aranızda bilen varmı artık hem ucuz hemde kalitesiz panel kullanmaya son çünkü telemecaniuge yeni bir panel modeli çıkardı (XBT OT) bu modelleri ne fiyat listesinde nede ürün kataloğunda görebilirsiniz yazılım programı dahi ürünle birlikte geliyor yazılımı aynı Vijeo-designer gibi fiyatları ise listedeki XBTGT lerin yarı fiyatına ben kullanıyorum hem telemecaniuge kalitesi hemde ucuz tavsiye ederim arkadaşlar .
 
Easy view kullanıyorum 5yıldır çalışan var ve hiç bir arıza yapmadı ekran 5.7 inç.Kolay gele
 
Bende Schneider Magelis XBTGT veya XBTOT paneli öneriyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,875
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst