5+1 sorunu

srallı

Üye
Katılım
19 Ağu 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
bende creative inspire M5300 var. bunu pc ye baglamak istiyorum ama 5+1 den 3 çıkış var pc de ise 1 ses girişi 1 mikrofon girişi 1 tane daha turuncu bişe var.ben nasıl baglayacagımı çözemedim. ama streo çoklayıcı filn ediler bundan alsam sorunumu çözer mi?ve ses de bir kayıp yaşanır mı? yada başka türlü nasıl bağlarım?*


bu arada siteyi çok beğendim yeniyim daha herkese iyi çalışmalar...
 
5.1 deki ses girişlerini sırayla on pc ye bağla pc den ses kartı ayarlarını stereodan 5.1 e al ko lay gelsin ama bu arada hoparlörlerin yerini karıştırma ses bozuk gelir hepsini kendi yerine tak bu arada mik. iptal olacak lazım olmaz heralde kolaygelsin..
 
ses sisteminin kablosunu pc nin arkasına takman yeterli olacaktır

daha sonra denetim masasından ses efekti ve aygıtlarına tıkla gelişmiş ayarlardan 5+1 i seç uygula

bu işlem sorununu çözer
 
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler de ben denetim masısndan yaptım 5.1 die ama hala 2 tanesinden ses gelior.3ü çalışmadı hala... ???
 
creative ses kartı alırsan sorun çözülecek ve çok kaliteli ses alırsın ama bilgisayarın ana kartındaki ses kartını kullanırsan iyi ses kalıtesi alamazsın..
 
kardeşim bendede logitech 5- 1 var senin bilgisayarında ses kartı yok. 3 kablonu 2kablo girişine onuda 1 kablo çıkışına düşüren aparatlar war. 1 e düşürüp bilgisayarının ses çıkışına bağlarsan tümünden ses gelir ama kaliteli ses çıkmaz yani ses efeklerin hepsinden aynı anda gelir. ben creative live ın ses kartını buldum 5,1 için onda 3 tane çıkış war we çıkışlara bağladığın zaman daha kaliteli ve hepsinden ses çıkşı geliyor. eğer masa üstü ise bilgisayarın bunu öneririm sana. laptop kullanıyorsan dediğim gibi aparatlarla tek çıkışa düşürmen gerekecek. ses karı sesi daha efekli ve kaliteli verir. kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst