35m 2x6 antikron kw hesabı

esenli76

Üye
Katılım
29 Eyl 2008
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
bir resmi dairede 16 pc, 6 yazıcı, 1 buzdolabı,1 tlfon santrali,6 kw dan 2 adet hava perdesi,1 kalorifer motoru, 1 klima (19 bt) bulunmaktdır.....
Pc ve yazıcılar için kac kw lık bir güç kaynagı koymam uygun olur.?
Genel gücü 2x6 kurtarırmı?
NOT:Abonenin monofaze 220 oldugu için gücten problem yasarmıyım endisesi içinde oldugumdan dolayı yardımınıza basvurdum simdiden tsk ederim..)
[email protected]
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
merhaba ups satıcıları gücü kva olarak görünür güç olarak bildiriler. ancak bazı bilgiler eksik mesela yazıcıyı belirtmemişsiniz(injekttimi lazermi) Bilgisayarın powersupplyları standart 200 watt mı belirtmemişsiniz kaloriferin motoru kaç kwlık belirtmemissiniz vb.
Sadece bilgisayarlar ve yazıcı baglanacaksa 10kvalık bir ups işinizi görür diye düşünüyorum ancak diğer saydıklarınınzda işin içine girecekse klima filan) güç büyür. dediğim gibi yazıcılar belli değil ancak aşağıdaki linke göre kendinizde gücünüzü hesap edebilirisiniz. bana göre 6 kvada belki işiniz için yeterli olacaktır.
Hesaplama için:
Enel - Enerji
veya
Makelsan | UPS | Kesintisiz Güç Kaynağı
 
kablo için akım taşıma kapasite hesabı ve gerilim düşümü hesabı yapman gerekir. 35 mt az bir mesafe değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,319
Mesajlar
916,674
Kullanıcılar
450,156
Son üye
oguz24

Yeni konular

Geri
Üst