30 Kw İÇİn İnvertÖr Yardimi

puppet

Üye
Katılım
14 Mar 2007
Mesajlar
24
Puanları
1
Yaş
39
ArkadaŞlar GÜcÜ 30 Kw Olan Motora İnvertÖrÜ Nasil BaĞlariz.Önerİler Varmi.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
kardeş diğer arkadaşa katılıyorum eğer invertörden bahsediyorsan birde motorun çalışacağı alanda zorlanma varsa örneğin vinç gibi buna giriş şok bobini çıkış şok bobini birde frenleme direnci kullanmalısın aksi taktirde cihaz f arıza konumuna geçme riski fazla opk
 
DeĞerlİ ArkadaŞlar İnvertÖrÜn ÜÇgen Olarak BaĞlanmasindan Sonra Mesela Telemekanİk İnvertÖrÜn Bİlgİsayarla Olan İlİŞkİsİ Çok Önemlİmİ. Sİstemden Alinan BasinÇ Bİlgİsİ Yeterlİ Olacakmi Bubun İÇİn
 
Ne tip bir uygulama yapmak istediğiniz anlaşılmıyor ama frekans konvertör tarafından sürülen motor ile sallıyorum bir tank içerisindeki basınç sabit tutulmak isteniyorsa, basınç değeri PLC ve scadaya taşınır ( Bilgisayar ile ilişkisini sorduğunuz için PLC ve Scada diyorum yoksa Frekans konvertör üzerinden de kapalı çevrim PID yapabilirsin )
PLC üzerinde oluşturulan PID veya PI bloğuna sabit tutmak istediğin basınç değeri PV olarak atanır. PID blok çıkışı MV ise bir AO noktasına atanır ve analog çıkış (4-20mA) sürücü hız referans girişine bağlanır.
Tabi bunların yanında sürücünün Scada üzerinden start-stop edilmesi, çalışma confirmasyonu alınması için PLC üzerinde DI/DO konfigrasyonu yapıp sürücünün ilgili giriş çıkışlarına bağlantı yapmanız gerekmektedir.
 
30 kw motorlara sahip olan soğutma sisteminin çalışması ile ilgili bir sistem bu chiller sisteminini motorlarıdır
 
Chiller hava soğutmalı bir chiller'mı? Yani bu 30kW motorlar fan motorlarımı yoksa su pompa motorlarımı? Kontrol etmek istediğiniz proses değişkeni çıkış su sıcaklığımı, su basıncımı?
 
Su pompa motoru ile basınç kontrol etmek istiyorsanız feedback olarak alacağınız basınç sinyali PID döngüsü kurmak için yeterlidir.
 
Abb Asc350-03e-08a8-4 Invertor Icin Turkce Kilavuza Ihtiyacim Var Yardimlariniz Icin Tesekkutler
 
mail adresini verirsen sana ACS 350 türkçe manuel inin gönderebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,066
Kullanıcılar
450,036
Son üye
murki

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst