+24 Du - 24v da nasıl cevirebilirim yardım

24 v ile calışan bi ldr devresi yaptım ldr ışığı gördüğü zaman +24v cıkış veriyor ben bu +24 v olan cıkışı - 24v olsun istiyorum nasıl yapabilirim
Neden ?
Nerede kullanacaksın çıkışı ?
Baştan yapılmış bir hata mı söz konusu?
madem yer değiştirmesini istiyorsun çapraz bağlantı yap çıktıyı o şekilde düzelt
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
-24 volt üretebilmeniz için simetrik güç kaynağına ihtiyacınız var ki bu bambaşka bir konu yapmak istediğiniz 24 voltu terslemek ise bir röleyle yapabilirsiniz kontak uçlarından (-) hatlarını geçirip yüke bağlarsınız.
 
Arkadaşım ayın başında ilk mesajında robottan bahsedip ldr devresi istemişsin, şimdi de negatif kutup elde etmeyi soruyorsun ... Açık açık konuşmak yerine taksit taksit konuşursan yardım hiç gelmeyebilir ya da gecikir, öğrenciysen zamanında teslimini de etkiler! Devlet sırrı gibi davranmayın şemadır senördür bir zahmet ekleyin.

Bu negatif gerilim ne işinize yarayacak, nasıl 1sensör bağlı ki etkileniyor? Elektroniğin içindesin madem NPN ve PNP kavramlarını öğrenin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,881
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst