2025 birim fiyatlar

infaruj

Üye
2025 yılına ait elektrik ve bayındırlık birim fiyatları exel dosyası elinde varsa paylaşabilirmi

Yönetici mesajı: Mesaj silinmiştir, cep tel e-posta paylaşımlarını özel mesaj yoluyla yapınız.
TEDAŞ yayınlanmış görünmüyor. Siz nereden gördünüz yayınlandığını. Ben TEDAŞ'ın mayıstan önce yayınlandığını görmedim henüz, şaşırtır valla yayınlamışsa

EDİT:

• 17.02.2025
Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan "2025 Yılı TEDAŞ Birim Fiyat Kitabı" birimfiyat.tedas.gov.tr internet sitesinden online satış yöntemiyle sektör paydaşlarının kullanımına sunulmuştur. Bu yıldan itibaren Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitapları yayımlanmayacaktır. Daha önceki yıllara ait yayımlanmış birim fiyat kitaplarına internet sitesi üzerinden erişim devam edecektir.

yayınlanmış valla hayret... "Bu yıldan itibaren Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitapları yayımlanmayacaktır." bu ne demek şimdi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
TEDAŞ yayınlanmış görünmüyor. Siz nereden gördünüz yayınlandığını. Ben TEDAŞ'ın mayıstan önce yayınlandığını görmedim henüz, şaşırtır valla yayınlamışsa

EDİT:

• 17.02.2025
Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan "2025 Yılı TEDAŞ Birim Fiyat Kitabı" birimfiyat.tedas.gov.tr internet sitesinden online satış yöntemiyle sektör paydaşlarının kullanımına sunulmuştur. Bu yıldan itibaren Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitapları yayımlanmayacaktır. Daha önceki yıllara ait yayımlanmış birim fiyat kitaplarına internet sitesi üzerinden erişim devam edecektir.

yayınlanmış valla hayret... "Bu yıldan itibaren Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitapları yayımlanmayacaktır." bu ne demek şimdi?
Ticari sır.. 😃
Çıkarımım yıl içinde tekrar fiyatlama yapılacak.. Fiyatlarda ufak tefek değişiklikler yapıp tekrar kitap satma işlemi olacak.

Merhaba 2025 Tedaş birim fiyatlar elinde olan varsa paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

TEDAŞ 2025 birim fiyat listesi elinde olan varsa, benimle de paylaşabilir mi

Forum istatistikleri

Konular
131,452
Kullanıcılar
455,360
Son üye
cagdas59

Çevrimiçi üyeler

Geri