Tedaş biraz geç yayınlar, acil lazım olan bir maliyetse katsayı ile çarpabilirsiniz2025 yılına ait elektrik ve bayındırlık birim fiyatları exel dosyası elinde varsa paylaşabilirmi
Teşekkür ederimTedaş biraz geç yayınlar, acil lazım olan bir maliyetse katsayı ile çarpabilirsiniz
Teşekkür ederim
TEDAŞ yayınlanmış görünmüyor. Siz nereden gördünüz yayınlandığını. Ben TEDAŞ'ın mayıstan önce yayınlandığını görmedim henüz, şaşırtır valla yayınlamışsaYönetici mesajı: Mesaj silinmiştir, cep tel e-posta paylaşımlarını özel mesaj yoluyla yapınız.
Ticari sır..TEDAŞ yayınlanmış görünmüyor. Siz nereden gördünüz yayınlandığını. Ben TEDAŞ'ın mayıstan önce yayınlandığını görmedim henüz, şaşırtır valla yayınlamışsa
EDİT:
Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan "2025 Yılı TEDAŞ Birim Fiyat Kitabı" birimfiyat.tedas.gov.tr internet sitesinden online satış yöntemiyle sektör paydaşlarının kullanımına sunulmuştur. Bu yıldan itibaren Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitapları yayımlanmayacaktır. Daha önceki yıllara ait yayımlanmış birim fiyat kitaplarına internet sitesi üzerinden erişim devam edecektir.
- 17.02.2025
yayınlanmış valla hayret... "Bu yıldan itibaren Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitapları yayımlanmayacaktır." bu ne demek şimdi?
2025 yılına ait elektrik ve bayındırlık birim fiyatları exel dosyası elinde varsa paylaşabilirmi