Tedaş Birim Fiyat Kitabı Duyuru

Katılım
25 Eki 2008
Mesajlar
15
Puanları
1
Merhaba,
Tedaş Birim Fiyatı tüm yıl geçerli şekilde yayınlanmaktaydı. Fakat yapılan duyuru metni ektedir.

Tüm yıl geçerli birim fiyatları içeren 2022 Yılı Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitabı Genel Müdürlüğümüzce hazırlanarak TEDAŞ Birim Fiyat Online Satış Platformu üzerinden sektör paydaşlarının erişimine açılmıştır. Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitabı, bu kitaba bağlı olarak yapılan ihalelerin sonuçlanmasını sağlamak amacıyla 2024 yılına kadar (2024 dahil) her yıl hazırlanarak erişim tiplerine ve satış bedellerine göre yayınlanacak olup 2024 yılından sonra sadece 1 Ocak tarihi itibariyle geçerli birim fiyatları içeren TEDAŞ Birim Fiyat Kitabı yayınlanacak, Tüm Yıl Geçerli Birim Fiyat Kitabı yayınlanmayacaktır. Sektör paydaşlarımızın tüm yıl geçerli birim fiyatları içeren birim fiyat kitabının yayınlanmasından vazgeçilmesi sürecine hazırlıklı olmasını rica ederiz.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Ne diyor yani? Ben bişey anlamadım
 
2023 tedaş birim fiyat kitabı var mıdır elinizde
 
2023 tedaş birim fiyat kitabı var mıdır elinizde
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,557
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst