Yok hocam o farklı konu şöyle söyleyim. Eski kirada oturduğum daire sıfırdı ilk oturan bendim. Yine bu marka sigortalar vardı hiçbirşey yokken bile atardı, hiçbirşey çalışmazken bile, ve soğumadna kaçak akımı açamazsınız 5 dk dinlendirip açılıyordu. Bu eve taşındım burdada aynı marka ürünler vardı 2 kez attı. Sonra ana sigortayı ve kaçak akımı siemensler ile ozaman değiştim. (10-11 aydırda böyle oturuyorum.)
Şuanda bir sorunum yok, çalışmayan aksam vs yok. Yurtdışından aldığım "Tomzn WIFI TOMPD-63SW" ürün var, bunu takacağım tüketimimi anlık görmek takip etmek için. Homeasistant ve home serverim var evde kendim yaptığım z-wave alarm sistemi vs mevcut. Elektrik tüketimini görmek için bu sigortayı takacaktım ama bu durum kafamı çok kurcaladı o yüzden foruma sormak istedim. Toki evlerinde oturuyor abim 10 dan fazla sigorta var evde, 3 taneye nasıl sığdırırlar bunun denetimi yokmu? Şikayeti vs nereye yapılır ne edilir o kafadayım.
Hiçbirşey yapamazsam, kırma dökme yapmadan en azından oda oda ayırayım diyorum en kötüsü. Hiçbirşey elimden gelmezse belki odaları ayırabilirim kafasındayım, çünkü mutfak ayrı fırını var, oturma ayrı, yatak odası ayrı, küçük odada gaming sistemlerim var vs vs.
Fikir almak danışmak için açtım konuyu özetle, şuan için atan sigorta falan yok yani. Ek olarak dün kurumda işler yoğuındu yorgun gittim, kapağı söküp arkasının fotoğraflarını ekleyeceğim konuyu günceleyeceğim.