12 v üretip bunu inverter aracılığıyla yükseltmek mümkünmü?

Akülü sistemlerin maliyetleri pahalıdır. Cd boyutları ile bir şey elde edemezsiniz. Şimdilik en düşük maliyetli elektriği elektrik kurumundan alıyoruz. Daha ucuza üretemezsiniz. Güneş enerjisi, rüzgar enerjisi ve diğerleri bireysel kullanım için maliyetlidirler. Elektriğin olmadığı yerler için uygulaması mantıklıdır çünkü orada maliyet önemli değildir . Kişisel tatminler için istiyorsanız yapabilirsiniz ve bir çok şey de öğrenirsiniz. Yeterli zaman, para ve sabrınız varsa herşey mümkün. Bu işler dışardan göründüğü gibi değildir. Yeterli fizik mekanik elektronik bilgisi olan ekiple kolaylaşır. Yoksa tekerleği yeniden icat etmek zorunda kalırsınız. Şevkinizin kırılmasına neden olmak için söylemedim nelerle karşılaşacağınızı bilmeniz yararlı olur.
Selamlar.
sağol kardeş
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
merhaba kardeş sana bir sorum olucaktı,bir inverter durmadan kaç saat çalışabilir? cevaplarsan sevinirim saygılarımla

Sanırım güçlü bir soğutma koyarsan süresiz çalışır. ben arabada 1200 km boyunca kendi yaptığım ups ten inverterı 1200 km boyunca kapamadan kullandım. tabi soğutmak için içine 1 tane pc fanı eklemiştim.
 
Sanırım güçlü bir soğutma koyarsan süresiz çalışır. ben arabada 1200 km boyunca kendi yaptığım ups ten inverterı 1200 km boyunca kapamadan kullandım. tabi soğutmak için içine 1 tane pc fanı eklemiştim.

şimdi sana bir şey sorucam,bu arabalarda kullanılan invertörleri evdeki pirizden 12 volt adaptörle beslersek invertör 6000watt diye düşünürsek 1.çalışırmı - 2.olursada baya tasarruf etmiş olurmuyuz bana bunları cevaplarsan çok sevinirim saygılarımla
 
arkadşlar ben atılacak duruma gelmiş ups leri alıyorum ve 12 yada 24 volt amper önemli değl akülerle istediğim yerde 220 volt kullanıyorum tabii ups gücü ne kadar destekliyorsa piyasada uçuk rakamlara satılıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,179
Kullanıcılar
450,061
Son üye
bediraydogan

Yeni konular

Geri
Üst