ŞAP ALTI ELEKTRİK TESİSATI VE YERDEN ISITMA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan porajmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

porajmos

Üye
Öncelikle merhaba

Şap altı elektrik tesisatı yerden ısıtma ve su tesisatının beraber yapıldığı kimi zaman su boruların ve elektrik borularının birbirinin üzerinden geçtiği , bazı yerlerde yerden ısıtma sistemiyle birbirine yaklaştığı bir projenin ortasından dahil oldum ve bu şekilde yapılmış bütün mahaller.projeye dahil olduğum gün bu durumu ilettim hatalı değil mi dedim tesisatın bu şekilde yapılması, biraz konuyu kapatma biraz manipülasyon hiç bir şekilde müdahale edilmedi.henüz 1 aydır çalışıyorum burda istifamı vereceğim ama bu konuda bir sorumluluk taşımak beni korkutuyor.
İstifa dilekçeme bu nedenleri ekledim ve bu şekilde bildirimde bulunarak istifa etmeyi düşünüyorum.
Sözleşmemde görev tanımım

41.10.01 / Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç)

Ben işe girmeden önce yapılan imalatlarıda benim dönemimde yapılmış gibi göstermek gibi bir şey yaptılar. bende hakedişi imza atmak istemediğimi söyledim.Bunların benden önce yapılan imalatlar olduğunu söyledim.ki çok daha önce tesiatın yerden yapılmasına karar verilmiş ve bütün daireler bu şekilde yapılmış.

Ben kontrol ve karar duygumu yitirdim.ilerde zarar getirir mi.

Daha önce bu şekilde tesisat yapan var mı.

Bir elektrik mühendisi kaç yıl süreyle sorumludur yapılan imalatlardan.
Nasıl bu sorumluluğu üzerimden atarım.bu yerden tesisatları benden önceki bir tarihte karar alınmış ve o şekilde yapılmış.

Ne yapmalıyım.akıl verebilecekler destek olurlarsa çok iyi olur.

güzel insan, vicdan sahibi olmak güzel bir şey, benim aklıma gelen, istifa et ama, olayı belgeleriyle resim plan proje filan ne varsa seni yetkili kılan merciiye/odaya şikayet dilekçesi ver ve sorumluluk dahilinde olmadığını belirt. kimse olsun istemez ama istenmeyen bir durum olduğunda senin sorumluluğun olmadığının belgesi olur. verdiğin her belgeyi onaylat ve onaylı kopyalarını kendine al. olmaz olmaz verdiğin belgeler bile kaybolabilir.

Forum istatistikleri

Konular
131,120
Kullanıcılar
454,868
Son üye
Toplagel

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri