Şampiyon BURSASPOR

Ben , Fenerbahçeli olmama rağmen, her zaman şampiyon olan takımlar dışında, bir takımın şampiyon olmasına sevindim. Fakat diğer takımdaki arkadaşların sevincini anlayamıyorum. Beşiktaş yenildi ve ligi 4. olarak bitirdi.Fenerbahçe ise berabere kaldı ve ligi 2. olarak bitirdi. Buna rağmen ,Beşiktaşı tutan arkadaşlar, bana geçmiş olsun diyorlar. İçinizde buna anlam verebilen var mı ?

Sn Mustafa genelde şu kanaat vardır. şampiyon olamadıktan sonra ha 2. olmuşsun ha 10. çok da mühim değil. ve de benim takımım şampiyon olamadıktan sonra en büyük rakiplerim de olmasın yeter bu bana düşüncesi insanlarda ağır basıyor. aslında rekabet yönünden bakarsanız bu düşünceye hak verilebilir
 
Fenerbahçeli olarak, Bursa sporu gönülden kutlarım. Avrupa maçlarında da başarılar dilerim.
 
Bır fenerbahcelı olarak cok uzgunum fenerbahce bu oyun anlayısını butun maclara yaya bılseydı sampıyon olurdu Bursayı tebrık ederım
 
Şampiyonu her zaman Trabzonspor belirler...
 
bursayı canı gonulden tebrik ediyorum fenerli arkadaslarada insallah seneye diyorum ))
 
Bursalı olarak tebrikleriniz için teşekkür ediyorum...

Trabzonspor ve Ankaragücü ne özellikle selamlar...
 
ben bir beşiktaşlıyım. Öncelikle BURSASPORu can-ı gönülden tebrik ederim.ŞAMPİYONLAR LİGİNDE başarılar diliyorum. artık bitsin şu bjk bursa kavgası ;)

bir de bazı fenerliler ; beşiktaş 4. oldu fener 2. oldu biz daha başarılıyız diyorlar. buna diyecek hiçbirşey yok. ama şuna bakarsak bazı şeyler daha net ortaya çıkar. başkanınız son kongrede 3 yıl şampiyonluk sözü verdi mi?. bu sene 2 kupaya (bizim daha geçen sene aldığımız 2 kupanın aynısı) da o kadar yaklaşmışken 2sini de son maçta kaybettiniz mi?.

son olarak şunu söyleyeyim ben beşiktaşlı bir taraftar olarak kupanın anadoluya gitmesine sevindim ( gerçi fb de alsa anadoluya gidecekti ama ora istanbul :p ).

bu arada bursayı tebrik etme büyüklüğünü gösteren fb li arkadaşları da takdir ediyorum ediyorum.
 
Son düzenleme:
bende fb olarak bursayı tebrık eder sampiyonlar ligindede basarılar dilerim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,773
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst