Hyundai i20 Multimedia Tamiri

Under Ground

Profesyonel Üye
Katılım
25 Ocak 2016
Mesajlar
6,074
Puanları
2,556
Yaş
40
Uzun süredir aracın sol tarafındaki hoparlörler çalışmıyordu. Çok takmadan kullanmaya devam ettim . Artık bayramda sağ tarafta elveda dedi. Internetten biraz nasıl sökülür diye araştırdım. Önce gösterge kadranı çerçevesi, daha sonra orta havalandırma ızgarası kibarca yoklayınca yerinden çıkıyor. 4 civatasini da sökünce cihaz ele geliyor. Çalışır durumda arka çok telli soketlerden birini zorlayınca ses geldi . Dedim tamam bunda lehim işi var . Söküp komple dağıttım multimedia yi ama baktım sıcak hava istasyonu olmadan kibar bir lehim işi yapmak çok zor . Komple cihazı da parçalamadan kartın yerinden çıkması çok zor . Dedim bu iş burda olmaz . İzin dönüşü artık kendi takımlarım elimde istasyonum da yanimda bu işi yapmaya karar verdim . Fotoğraflarını da yüklerim inşallah. İzin dönüş yolculuğu malesef müziksiz olacak 😀
 
@Under Ground ustam be bu AYTEN'in ablası değil mi? konuşamayan bir hatun bulmuşsun/ yapmışsın keyfini sür bence.
Arabayı sıfır km aldım beri takımlarım bagajda bugünü bekliyor . 5 sene oldu . V kayışı da aldım attım torpidoya. Müsait zamanda onu da değişeceğim. Artık eski petrolhead günlerimize döneceğiz 😀 Sattığım arabanin lpg ayarlarını bile bilgisayar ile kendim yapardım.
 
Arabayı sıfır km aldım beri takımlarım bagajda bugünü bekliyor . 5 sene oldu . V kayışı da aldım attım torpidoya. Müsait zamanda onu da değişeceğim. Artık eski petrolhead günlerimize döneceğiz 😀 Sattığım arabanin lpg ayarlarını bile bilgisayar ile kendim yapardım.
yaşadığınız yerlerin kıymetini bilin. izmir bodrum 250 (245) km yani otobüs ile 3 saat, milas bodrum 48 km 1 saat 15 dakika. otogar benim ev 10 km 1 saat 20 dakika. bir de eskilerde, günde 20 saat direksiyon başında geçirince. otomobil pek cazip gelmiyor. 50cc scotter tın tın her yere arabadan, dolmuştan önce gidiyor. alt yapı 300.000 kişiye yetmezken bayramlarda yaklaşık 1000.000 kişi burayı çekilmez yapıyor. aracını güle güle kullan, kazasız belasız hayırlı yolculuklar.
 
Araç sahibi olmanin ve kullanmanın değil takımlarımı şöyle sandıktan çıkartıp, sıraya dizip arabanın orasını burasını söküp dağıtmanın sonra tekrar toplamanın zevki beni öldürüyor. Eski sattığım arabanın lpg kısmının her tarafını dağıtıp regülatörü, hortumları yenileri ile değiştirip tekrar toplamıştım. Sabah başlayıp akşam bitirmiştim. Hayatta en çok keyif aldığım işlerde ilk ona koyarım o işi.
 
Türkçe'de tam karşılığı var mı bilmiyorum, ingilizce "can" fiili. sanırım ...ebilmek, ...abilmek, yaklaşık değer muktedir olmak. tatmin duygusu. kişilere ve yetenekler göre değişken bir eylem. benim, senin, onun yetenekleri doğrultusunda kişiyi doyuma ulaştıran fiildir. (yelpaze çok geniş cinsellik olarak algılamayın) kişisel doyum dediğimiz şey/olgu, kişinin hayatıyla tamamen ilgilidir. ailesi, çevresi, eğitimi ve kişisel becerileriyle doğru orantılıdır. unutmayalım yaratan kullarına kullanmasını istemedikleri yetenekleri vermez. ve buradaki tatmin duygusu kişiye özeldir. sayın @Under Ground ustamızın tatmin duygusu aracını tamir/bakımla en üst seviyeye çıkıyor. beni tatmin eden şey ise, lazoğlunun dediği "merhamet etmek" olayı yani balık ağını tamir etmek. bu tamamen kişiye özeldir ve mutlaka herkesin muktedir olduğu bir nokta vardır. orada yaptığınız şeyleri asla küçümsemeyiniz. büyük /küçük, kolay/zor değil kişiye özeldir. bulaşık yıkama-temizlik yapmak- yemek yapmak- boya badana daha neler neler. burada iş tamamen kişiye özeldir ve asla hiç bir şey size bu duyguyu yaşatmaz. lütfen bu kişiye özel tatmin duygusunu kaybetmeyelim. ve hiç birimiz bu duygunun bize verdiği güveni, tatmini, huzuru unutmasın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,761
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst