İnvertörler Çalıştığında Kamera Görüntüleri Bozuluyor

arkadaslar selam gectigimiz temmuz ayında işletmeme 8 ad güvenlik kamerası baglattım şuan sistemi devreye aldım motorlar yumusak yolvericelerle calısmakta zannedersem hormonikten zarar görüyor ama ana trofo dayiresinde her birinde hormonik trafosu mevcut .kablo yakınından dahi gecmiyor sıkıntıyı nasıl cözebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.

1) Toprak kablosunu iptal ederek yapabilirsiniz. Burada bahsettiğim kablo kameranın güç adaptörü kablosudur.

Bazen osiloskop kullanımında topraksız fiş kullanarak etraftaki gürültüden izole ediyoruz, sizin sorununuzun başka bir örneği.

2) Online UPS kullanarak çözebilirsiniz.

Saygılar...
 
kablolarin hepsi blendajli yinede var pano dayiresini folyo ile kaplamayi dusunuyorum bir bolumunu faydali olucani dusunuyorum.fikri olan.
Kablolar blendajlı demişsiniz ama bazı kablolarda sadece örgü tip blendaj bulunur sizinki de bu tipte ise bunları hem folyo hem de örgü bulunan kablo ile değiştirin kalitelisi ile.
 
arkadaslar ups cözüm olmadı yarın kablonun resmini paylasıcam.topragıda söktüm
 
Hocam merhaba
Ups çözüm olmadı derken nasıl bir ups denediniz tam sinüs bir ups kullanmanız gerekiyor oda en düşük 1 kva larda mevcut ayrıca Guvenlik sistemlerinde kullandığımız parazit onleyiciler var onlarda. Kullanabilirsin fakat harmonikte ne kadar faydalı olur bilemem
 
Sn.tezcan bobinaj,sizin tesisinizde harmonik ve parazitler oluştuğu kesin.Bu durumdan kamera sisteminin olumsuz etkilendiği de kesin.Aslında etkilenen başka şeylerde vardır.Doğrusu bataklığı kurutmak olsada bu pahalıya mal olacağından,kameralara parazit önleyici filtre yapmanız yeterli olacaktır.OKİSAN GÜVENLİK SİSTEMLERİ
 
Yok kardesim düzeltemedim böyle devam ediyor işlerimin yogunlugundan onlara zaman ayıramadım bilinçsizcede ugraşmak istemiyorum.
 
İnverterlerin markası modeli nedir?
İnverterde buluna switching parametresini en düşük değere indirerek etrafa yaydığı elektriksel gürültüyü minimize etmek mümkündür.

Bir çok benzer sorunu böyle çözmüştük.
Yeni bir inverter devreye aldığımızda sorun yaşamaksızın hemen o parametreyi en düşüğe alma alışkanlık oldu.

Bu parametre Siemens MM4 serisinde P1800, altivarlarda SFR dir. Kullandıgın inverterde bu parametreyi en düşük anahtarlama değerine ayarlayarak denemeni öneririm.
 
Motorlara giden kablolari blendajli yapmanizda yarar var..

Sent from my GT-I9500 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,851
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst