İnvertörler Çalıştığında Kamera Görüntüleri Bozuluyor

Katılım
28 Tem 2008
Mesajlar
311
Puanları
1
arkadaslar selam gectigimiz temmuz ayında işletmeme 8 ad güvenlik kamerası baglattım şuan sistemi devreye aldım motorlar yumusak yolvericelerle calısmakta zannedersem hormonikten zarar görüyor ama ana trofo dayiresinde her birinde hormonik trafosu mevcut .kablo yakınından dahi gecmiyor sıkıntıyı nasıl cözebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.
 
invertör yumuşak yol verici vs lerin firmaların harmonikler için filitreleri var bunları araştırmanı tavsiye ederim
 
kamera kabloları blendajlı (ekranlı) kablo mu? blendaj hem içeriden dışarı hem de dışarıdan içeri yönde oluşabilecek gürültüleri minimize eder. Eğer kamera kablolarınızda mevcut değilse blendajlı tiple değiştirmeniz problemi en azından azaltacaktır.
 
kablolarin hepsi blendajli yinede var pano dayiresini folyo ile kaplamayi dusunuyorum bir bolumunu faydali olucani dusunuyorum.fikri olan.
 
parazit yapıyor! kameralar aynı fazdan beslendiği için.
 
kullanmıyorum ama yarın birde öyle deneyeyim bakalım.
 
Elektrik beslemeleri aynı faz üstünden gelirse yine parazit yaptırabilir . Örnek olarak ses sistemi kurulmuş bir yerde aynı fazdan yüksek frekans yayan bir cihaz çalışınca bir cızırtı sesi duyabilirsiniz .
 
aynısı benimde başıma gelmişti. 220 volt akım geçiyordu normal bi iş yeri için konuşuyorum prizdeki toprak kablosunu iptal ettim (hem monitördekini hemde kamera adaptöründeki) düzeldi.

başka bi fabrikada 380 v sanayi elektriği vardı burada ise dvr a giren bnc lere izalator taktım sorun düzeldi
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst