İnform UPS arızası?

Cok tesekkurler cok yardımcı oldunuz evet ugrasmak ıstıyorum :)
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Regulatorde olabılırmı sorun LM317T tranzıstorunden suphelenıyorum...Ama saglam olup olmadıgını bılemıyorum...Cunku hıc sarja gecmıyor fakat fısı takınca role cakıyor...olması gerekenden yıksek amperle karsılasınca yanmıs olabılırmı...

aklınızda bulunsun eski akü ile yeni akü paralel bağlanmaz, iç direnç değerleri farklı olduğu için sorun çıkartır , en azından akü ömürlerini kısaltırsınız, eğer paralel bağlantı istiyorsanız ikiside hiç kullanılmamış, hatta aynı tarihli aynı fabrikanın aynı modelini tercih etmek daha iyidir.
sorununuz amperin yükselmesi ile ilgili değil,inverter çekmesi gerektiği kadar akım çeker.
 
600lük cihazındaki sorun, işlemeci entegrede onuda piyasada bulamazsın, bulursan hurdalardan bulursun, cihazın seri nosunu bilsem powercom falanda uyabilir. Bence yeni al fakat informer serisi cihaz olsun minumum 1 kva, sorunsuz kullanırsın. İnform T.S. ;)
 
lm317 transistör değil ayarlı gerilim reğülatörüdür
 
Elinizdeki muhtemelen line-interactive bir cihaz. Bana sorarsanız cihazın uğraşmanız güzel bişey ama. İhtiyaç için se bence yenisini alın. Tamirine değmez yani. 600 VA Line-interactive upsler tamirine değmeyecek kadar ucuzdurlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,971
Son üye
umutcelik

Yeni konular

Geri
Üst