İnatçı Sistem Hoparlörü (Çözüldü 82. mesaj)

Ayrıca bu konu sözde sonlandırılmış olsa da bu konu hakkında yeni bir gelişme paylaşmak istiyorum. Bundan 2 hafta kadar önce ses kartının sürücüsünün güncel sürümünün bulunmaması (en son sürümü 10 yıl öncesinden kalma) ve artık HP'nin web sitesinde destek kısmında seri numarasını yazdığımda geçersiz sayması nedeniyle özel bir ses sürücüsü kurdum ve sorunu oradaki bir ayarı değiştirerek çözdüm ve NeoBleeper programımı kullanarak melodi çalarak artık bu dosyayı tamamen kapattım 💻🎶🗃️

Ancak şu anda bu konu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Dün Windows'un Nisan 2026 güncellemesi ile çapraz imzalı sürücülerin artık güvenilir kabul edilmeyeceğini duydum ve bu durumun NeoBleeper programımda sistem hoparlöründen bip sesi çıkartmak için kullandığım bir kütüphaneyi (InpOutX64) olumsuz etkilemesinden endişeleniyorum ve artık ne yapacağımı bilemiyorum, o yüzden çözüm yolu arıyorum (hatta yeni bir çözüm yolu önerirseniz sevinirim)
Kaynak: https://techcommunity.microsoft.com...trust-for-the-cross-signed-driver-pro/4504818

Ancak bahsettiğim gibi sizden çözüm önerisi de istedim çünkü bu güncelleme gelince bu ilgi alanım tehlikeye girecek.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri