İLGİNÇ ADLİ VAKIALAR

hamdisuat

Üye
Katılım
26 Eyl 2011
Mesajlar
188
Puanları
1
Yaş
66
Çok ilginç adli olaylar izliyorum. İş yeri önünde oturan bir kadına karşıdan gelen gençlerden biri, durup, dururken yumruk atıyor (tahminim iddiaya girmişlerdir) ve kadının burnu kırılıyor. Polis genç şahsı yakalamış, "çek baba yakışıklı mıyım?" diye hava atıyor şahıs kameramana. (Bu haleti ruhiyede çok genç var çevremde görüyorum)
Başka bir olayda, bir kadın şoför aracın arkasında bir köpek, polisten bir kaç kez durduruyor, kadın defalarca kaçıyor, yalnız burada dikkatimi çeken olay, o kadar alkolün verdiği bir keyif var ki, kadın kaçarken de bir yandan ağzından sigarayı düşürmüyor. Sonunda kaçarak, eşinin iş yeri önüne gelip park ediyor ve "Hakkııııı" diye eşine bağırıyor. Polis camı kırarak dışarı çıkarabiliyor.

Kadının burnunu kıran, "tutuksuz yargılanmak üzere" serbest mi bırakılacak, ne kadar ceza alacak?

Alkollü sürücü polisi, çevreyi meşgul etmekten ne kadar ceza alacak? Bu arada kaçarken bir kaç araca da hasar veriyor. Alkollü yakalanmanın cezası mı daha fazla, yoksa kaçışın mı?
Hakim şöyle karar verse, "alkollü olduğu ispatlanamamıştır, ancak diğer kusurlarından dolayı idamına karar verildi" (bunu ciddiye alan olmaz inşallah)

Şu insanoğluna akıl sır ermiyor.
 
Bahsettiğiniz olaydaki kadın şizofren olduğundan dolayı (çoklu kişilik bozukluğu hastalığı) ceza almamıştır. Ciddi bir tedavi sürecine başlanmıştır (bildiğin elektrik veriyorlar falan.).
 
eeeee üstad nazım hikmet ne güzel demiş ??
Türkiyede adalet aramak kerhanede bakire aramaya benzer demiş..!!!
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst