İkilem

Sa, ustalar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Ustalar Plc yada elektrik iletim dağıtım arasında kaldım.
İkisininde iş bulması çok hizli ama paraları nasıl bilmiyorum.
Mesai, çalışma şartları çok önemli değil parasi hangisinin fazlaysa onu yapacam.
Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Tunahan sen bence paralel evrende falan yaşıyorsun . Oraya nasıl gidiliyor ?
Ustam günaydın.
Ustam googleye yazdım iş bulma çok hızlı diyo.
chatgptye bakiyom iş bulma çok hızlı diyom .Bende anlamadım bu nasıl iş.

Ustam vallahi bende çok güvenmiyorum ama
Dışarıda bulunduğumda mekanlar her gün dolup taşıyor gibi geliyor .İnsan inanmak istiyor
algı yönetimi diye bir şey var, biliyor musun?
sosyal medyada, adisyon paylaşan guruplar/ kişiler var. (ben oraya gittim- oradaydım)ı göstermek. birilerine; ben böyle yerlere gidebiliyorum, falan filan gösteriş yapmak. peki gerçeği ne?
yıl 365 gün, 52 hafta. 51 hafta it gibi çalışır. it gibi yaşar. orada bir kare foto göstermek, paylaşmak için.
iş dalı, şöyle kazanç, böyle kolay iş bulursun reklamı/gösterimi ve sen elinde diploman olsa bile kapısından içeri giremezsin.
üretime hiç bir katkısı olmayan uydurma meslekler (sosyal medya fonemenliği, youtuber) kazanç, yaşam tarzı filan. tamamı özenti ve ürün pazarlama taktiği. (diğer aklama, ve reklamları yazmıyorum).
sonuç? çöken bir toplum. sen hiç reklam müşterisi diye bir şey duydun mu? bazı kafe-barlar belli saatlerde kalabalık görünsün diye yövmiyeli adam kiralıyorlar. bir adisyonda gördüm, kuver kişi başı 600 ₺. yani masadaki o sandalyeye oturuyorsun ya, onun kirası, etiket parası.
bu kamyon arkası yazı eskimeyecek galiba
ford çeker 40-50 ton, gönlüm çeker paris hilton.

1750150606212.webp
ben de bodrum da yaşıyorum. rakamlar ne kadar güzel değil mi?
chatgpt ye bu adisyonları bir sorsana. bir de aldığın maaşı söyle, sonra böyle bir yerde yemek için kaç gün çalışman gerektiğini sor. sonra ampül misali aydınlanırsın.

bodrum da sezon daha yeni başlıyor değil mi? face ilanı...
1750156200551.webp

Forum istatistikleri

Konular
131,473
Kullanıcılar
455,395
Son üye
cekok

Yeni konular

Geri