Arkadaşlar 2 yıllık ihlas mc 105 modeli banyo tipi ısıtıcı ışıkları söndü hiç ısıtmıyor elektrik geliyor ama çalışmıyor sebebi ne olabilir .1 ile gösterdiğim yere kadar enerji geliyor 2.de yok
Arkadaşlar 2 yıllık ihlas mc 105 modeli banyo tipi ısıtıcı ışıkları söndü hiç ısıtmıyor elektrik geliyor ama çalışmıyor sebebi ne olabilir .1 ile gösterdiğim yere kadar enerji geliyor 2.de yok
Termostat kontakları açık kalmış olabilir termostat sensörü hatalı ölçüm yapıyor olabilir test için termostatı bypass ederek deneyebilir misin ? yüksek ihtimalle termostat problemi
evet tüm enerji kapattıkdan sonra bu işlemi öyle bir deneyin ama su hemen ısındıysa hemen kapatın ve o termostatı satın alıp değişin. cihazı sürekli çalışır duruma getirir bu durum dikkat etmeniz gerekir soğutma/ısıtma durmaz cihaz ve bu şekilde Bypass işlemi sadece arıza tespit için geçici çözümdür 24 saatten fazla bypasslı çalıştırma yangın riski doğar baktın su ısınmaya başladı çek fişi veya sigortayı kapat ve termostatını değiş
Gövde termik koruma kontağı açık kalmış olabilir. İptal edilmesini tavsiye etmiyorum. Kendi kendine düzeldiğine de şahit oldum. Enerjiyi kesip üzerine hafif tıklayın çekiçle. Belki düzelebilir.
Gövde termik koruma kontağı açık kalmış olabilir. İptal edilmesini tavsiye etmiyorum. Kendi kendine düzeldiğine de şahit oldum. Enerjiyi kesip üzerine hafif tıklayın çekiçle. Belki düzelebilir.